2777
2789
عنوان

بیاین میخام چند تا نکته یادتون بدم

289 بازدید | 21 پست

سلام من قبل حموم به صورت و گردنم خامه میزنم و به موهام و کف پام وازلین چون هم پوستم خشکه هم موهام بعد که سفیدی خامه پرید توی روشویی با آب خالی تمیز میکنم میرم حموم و با یک دست شامپو سرم رو میشورم وقتی میام بیرون و موهام خشک میشه چند درصد از چربی وازلین روی موهام باقی مونده و موهام خوش حالته. 

وقتی چند بار متوالی دستم رو میشورم خشک میشه خامه میزنم چند دقیقه میمونه و با آب خالی میشورم و خشک میکنم با دستمال کاغذی البته با ضربه زدن خشک میکنم که درصد بیشتری خامه رو پوستم باقی بمونه

یک هفته رژیم این شکلی گرفتم:دو تا ساعت خاص در روز مشخص کردم و خوراکیای سالم رو در همون ساعات خوردم 11تا12ظهر مثلا و6تا7شب و طول روز چای و کشمش میخوردم قندم نیفته  حدود بیست تا دونه پفکم میخوردم اگه خیلی دلم خوراکی میخواست 

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این گرونی خامه رو میزنی به بدنت؟  ما ماهی یبارم خامه نمیخوریم🤦🏻‍♀️

خامه و وازلین نسبت به ماسکای بیرون خیلی ارزون ترن

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤
۲۰ تا پفک .من تو ۱سالم اینقدر نمیخورم  عزیزم شوهرت پولداره ها . ما خامه رو محض پز دادن یه نوک ...

😂😂😂

گلم 20تا بسته نه

20تا دونه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

گل من لزوما هرکاری ک میکنی درست نیست ک بخوای ب بقیه یاد بدی

اولا ک هرچیزی میاد دم دست نزنید ب پوستتون حساسه 

دوما وازلین اصلا برای مو خوب نیس

سوما یچیزایی ساخته شده به اسم مرطوب کننده و نرم کننده پوست آشنا شو باهاشون

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿