من بختک سالی دوبار میگیرم اونم اولا صبح یا اخرا سبح ساعتت۱۰.۱۱ خیلییی بده حسش میکنم داره میگیرم دست و پاهم قفل میشن حتی مردمک چشمم تکون نمیخوره... همزادم میبینم اما همزادا اصلا اذیتت نمیکنند بترسونن همه همزادا خانوادم هستن که حتی کارا رفتارا خودشون دارن ففط اذیت میشم از اینکه هی فکر میکنم این دفعه دیگه خودددشونن. کیا اینجور میشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم این بختک که شما میگی من یبار اینجوری شدم بیدار بودم ولی نه میتونستم حرف بزنم نه تکون بخورم.این بچیز اثبات شده سدانشمندا فهمیدن یجور فلج چن دقیقه ایه که اخلال عملکرد مغز و اعضای بدنه که اصن این حرفا چرته گلم یچیز طبیعیه..
بختک وجود نداره این اتفاق فقط یک اختلال کوچک مغزیه
ایرانه که میزنش به مغز وپزشکی. دکترم رفتم همین گفت اما ام ار ای دادم هیچی نبوددد تو کوگل سرچ کن راحب بختک بگی میاد واقعااا یه چیز بسیاررر ترسناکه. تجربش اگه دادشتی اینو نمیگفتی
اگه حس میکنید همچین چیزایی هست اطرافتون توبه کنید اگه کار شرک الودی کردین مث مثلا همین دعا و طلسم گرفتن ها ...فقط خودتونو بندازین تو بقل خدا همچین دلتونو اروم میکنه،نادعلی هم بخونید خوبه نماز هاتونم حتما بخونید اونا از چن فرسخی خانه یکه مومن توشه نمتونن رد شن گل من
عزیزم وجود داره فیلماشون ندیدن؟؟ خای امریکایی ها ساختن
من نمیگم اصلا نمیشه.میشه.همون که شما بهش میگی بختک حاصل هماعنگ نشدن چند ثانیه ایه مغز با بدنه.مغز ما هنگام خواب بدن رو بی حرکت میکنه تا موقع خواب دیدن حرکت نکنه.مثلا راه نره یا نیوفته.اما تو یه لحظه امکان این وجود داره که شما از خواب بیدار شده باشین.چشماتون باز میشه اما هنوز مغز فرمان به بدن برای حرکت نداده.اونجا شما حس میکنین که نمیتونین دست و پاتونو تکون بدین.هر کاری میکنین نمیشه.از این استرس شما تنگی نفس میگیرین.به همین علت مغز بعد از فقط چند ثانیه عملکردش رو درست میکنه و شما به حالت عادی برمیگردین
اگه حس میکنید همچین چیزایی هست اطرافتون توبه کنید اگه کار شرک الودی کردین مث مثلا همین دعا و طلسم گ ...
نه عزیزمم این حرفا نیست اصلا خواهرم اون زمان که اول اونو میگرفت سنی نداشت بیچاره بعد من از دعا خوشم میاد نه ابن طلسم مزخرفات قبول دارم همشون الکی هستن طلسم و دعا چون اصلا اعتقاد بهشون ندارممم