2777
2789
عنوان

📛📛ترک نماز

529 بازدید | 16 پست

📛📛 ترك نماز

🔷🔷 ترك نماز، قطع رابطه كردن با آفریدگار هستى است و این در دنیا و آخرت، عواقب تلخى دارد. در قیامت، اهل بهشت از دوزخیان مى ‏پرسند: چه چیز شمارا روانه جهنّم كرد؟ یكى از پاسخ ‏هایشان این است كه ما پابند به نماز نبودیم: «لَمْ نَكُ مِنَ الْمُصَلِّینَ» (مدّثر،43)

🔷🔷 در جایى دیگر، به نمازگزارانى كه نسبت به نمازشان سهل انگار و بى ‏اعتنا هستند و گاهى مى‏ خوانند و گاهى نمى‏ خوانند، مى ‏گوید: واى بر آنان: «فَوَیْلٌ لِلْمُصَلّینَ الَّذِینَ هُمْ عَن صَلَاتِهِمْ سَاهُونَ» (ماعون،5)

🔷🔷 رسول خدا صلى الله علیه وآله فرموده است: «مَنْ ترك الصّلاة مُتعمّداً فَقَد كَفر» (محجة البیضاء، ج1، ص301) هر كه از روى عمد و با توجّه نماز را رها كند، از اسلام خارج شده و كافر است.

🔷🔷 و نیز فرموده است: «بَیْنَ الْعَبدِ وَ بَیْنَ الكُفرِ تَرْكُ الصَّلاةِ» (نهج الفصاحه، ج1098) مرز میان اسلام و كفر، چیزى بیش از رها كردن نماز نیست.

‌https://t.me/joinchat/AAAAAD-3OtAKvqbpqeIg3g

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

✍آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله:

هیچ دعایی را کوچک نشمارید، شاید استجابت در همان دعا باشد.بعد از هر نماز دست خود را بلند کن و حاجت از خدا بخواه. هر کس بعد از نماز یک دعا پیش خدا محل دارد که حاجت بگیرد، آن وقت بلند می شود و می رود.

تا نماز خود را خواندی بلند نشو و برو، تعقیبات بخوان، دعا بخوان. همانطور که بادبادک بدون دنباله بالا نمی رود، نماز هم بدون تعقیب بالا نمی رود. بعد از نماز حتما تعقیبات بخوان.بنشین درِ خانه ی خدا و گدایی من و حاجت بخواه. شلید همین امشب دعایت گرفت.

انسان باید در گدایی از خدا سماجت کند. خود خدا می فرماید:«اُدْعوُنی اَسْتَجِبْ لَکُمْ» شما بخوانید مرا، من دعایتان را مستجاب می کنم.

📚  طریق وصل

‌‌

‌https://t.me/joinchat/AAAAAD-3OtAKvqbpqeIg3g

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

ایناروازکجادرمیارید حرف ازخودشون درمیارن ما رو از دین ترسوندن

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سهل انگاری میکنم😞 ولی دین اسلام دین مهربانیع انقد وحشتناک نیس

وحشت ناک نبود تکلیف بود یاد آوری کرد که تکلیفی که به گردن داریم درست و به موقع ادا کنیم آیه قران آورد برات دیگه

وحشت ناک نبود تکلیف بود یاد آوری کرد که تکلیفی که به گردن داریم درست و به موقع ادا کنیم آیه قران آور ...

بله دقیقا چون آیه داشت گذاشتم

از شما هم ممنونم

استارتر تاپیک 

ممنون از تاپیک های خوبت

مسیر راست پیمودن خیلی سخته یکیش همین جوابهای ناامید کننده مردمه قوی باش و برای هدفت کار کن 

حتی اگه به نفر یه جرقه ای براش بخوره و یه کار اشتباهش رو کنار بزاره یا یه کار صحیح که شما بهش یاد دادی رو انجام بده خیلی با ارزشه خدای ما انقدر مهربونه که تو قرآن اومده بهشتیا میگن بهشت به ما ارث رسیده ینی اجری که خدا میده از کار اونها خیلی بیشتره.

آفرین به شما از تاپیک هاتون دارم لذت میبرم.

استارتر تاپیک  ممنون از تاپیک های خوبت مسیر راست پیمودن خیلی سخته یکیش همین جوابهای ناامید کن ...

خواهش میکنم

از خدا میخوام هممونو هدایت کنه🤲

من مجردی نمازشبم  میخوندم چه برسه روزا متاهلی نمازمیخوندم ولی شوهرم نه بعدچندسال خودمم نمیخونم البته افسرده شدم ودارواعصاب میخورم حس خوب به خودم ندارم

۷۵.۹۲۸۰