2777
2789
عنوان

سرگیجه😔

66 بازدید | 6 پست

مشکل گوش میانی دارم . از بچگی هر چند مدت یه بار میگیرم🤦🏻‍♀️ 

سرگیجه میگیرم سرم سنگین میشه گوشم وز وز میکنه...

این چند شبه اینجورم قرص هم خوردم خوب نشدم🤦🏻‍♀️

الان دارم کلافه میشم .

حوصله ی درمانگاه رفتن ندارم چون دکترای عمومی جدیدا هرچی بود به کرونا ربط میدن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمیدونم چیکار کنم کلافه شدممممم

بخواب شاید کمتر بشه

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بتاهیستین و سیناریزین میخورم🤦🏻‍♀️

الان چندروزیه ک بتاهیستینم تموم شده ودیگ نمیخورم خداروشکر خوبم تا میتونی استرس و کم خوابی نداشته باش با تکون از جات بلند نشو کاراتو عجله ای انجام نده زیاد سرتو چپ و راست نکن صبحا ک از خواب بیدار میشی چند دقیقه تو جات بشبن بعد پاشو

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍