2777
2789
عنوان

کلاهبرداری کارپویان

837 بازدید | 17 پست

بچه ها اومدم درمورد کلاهبرداری این سایت های کار در خونه هشدار بدم هفته پیش یکی از این اگهی هارو تو دیوار دیدم که برای بسته بندی حبوبات تو خونه چن نفر رو میخواست منم بهش پیام دادم که شرایط کارو بگه شگردش اینه که از روز دوشنبه اگهی میده وجوابتون رو طوری میده که به اخر هفته بخوره واگه با شماره شرکتی که دادن تماس گرفتین وجواب ندادن فکدکنین که شرکت تعطیله ... خلاصه چن روزی جواب نداد وپنجشنبه ویس فرستاد وشرایط گفت که به نظر خوب میرسید وادرس یه سایتو داد که برم داخلش وثبت نام کنم ودویست وبیست وسه تومن هم میخواست برای اهراز هویت منم دیدم. لوگوی کسب وکار مجازی ونماد الکترونیکی داره گول خوردمو پولو پرداخت کردم بعد ویس فرستاد که منتظر باشین از فردا کارو شروع کنین  واز فردا ازدسترس خارج شدن گوشی همانا وبی کلاه موندن سر من هم همان ولی جالبیش اینجاست که دو سه روز پیش هم دوباره با یه شماره دیگه همون اگهی رو گذاشته ومنم  شک کردمو وبا یه شماره دیگه پیام دادم که شرایط کار چیه وقتی ویس گذاشت صداشو شناختم که خود نکبتشه مواظب باشین گولشو نخورین

مرسی شوگا🤗

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوارم شده کلاهبرداری

شوهرم تو دیوار ی دوچرخه قیمت مناسب دید و نو هم بود.کلی هم تعجب کردیم

بعد چندین ساعت ک جوابمونو داد

اول اینکه شماره فعال نبود فقط چت فعال بود

پیام فرستاد و قسم خورد ک کار واجبی داره و ی شماره ازمون میخاست ک زنگ بزنه🥴🥴🥴🥴🥴😐😐😐😐😐

سریع مسدودش کردم🤭

قربانت

مگ اینکه شوگا تو نی نی سایت رو پستمون ریپلی کنه😅

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
وای حالا چجوری میخای پولت پس  بگیری؟

دیگه پولش رفت 

نمیشه پس گرفت 

خدا هدایتشون کنه که اینجوری سر مردم کلاه میزارن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

نباید بهش میگفتی باید به پلیس اطلاع میدادی

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم