2777
2789
عنوان

دلم یه اکیپ دختروپسر و سفر به شمال خواس😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 78 پست

دلم یه سفر میخواد که فساد ازش بچکه 😅مسافرت که نه ولی تا حومه اینا رفتیم الان دیگه هرکی، رفته پی زندگیه خودش برای من پسر دوست صمیمی مامانم بود 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
ما قدیما میرفتیم اینطوری شمال  یه سری زن و شوهر و نامزد و خواهر و برادر و پسر عمو و پسر خاله و ...

شانس گند منم فامیل نداریم  همه بچن یه رفیقم ندارم  خدایی چیکا کنم  دلم خوشگزرونی و دور دور میخواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دیگه چرا  من اصن نمیددنم‌چجوری باید اکیپ بزنم

آزادی ندارم

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
وای وای منم  کلا فساد باشه ها مسخره بازی بزن برقص😂

حیف که نمیشه اعتماد کرد به مجازی اگرنه برنامه میچیدیم 😁

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
واقعا حال میده یه بار تجربش کن از تو دانشگاه با یکی از دخترا به خاطر اسم مشترکمون دوست شدیم یه دف ...

دانشگاه که فعلا نمیرم 

ولی اگه برمم تک جنسیتیه😂 اینم شانس مایه 

دانشگاه که فعلا نمیرم  ولی اگه برمم تک جنسیتیه😂 اینم شانس مایه

وای😂😂😂

اشکال نداره

تور سفر میذارن

میتونی بری

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
شانس گند منم فامیل نداریم  همه بچن یه رفیقم ندارم  خدایی چیکا کنم  دلم خوشگزرونی و دو ...

هر چقدرم خوش بگذرونی بازم تو اون زمان حس رضایت نداری 

الان که ده پونزده سال گذشته تازه یه ذره برای من جالب شده

وگرنه اون موقع خون گریه میکردم که وای من سرگرمی ندارم و ...

ولی سعی کن برای خودت سرگرمی های کوچیک درست کنی دوستای هم سن خودت انتخاب کنی من خاطره های خوبم بیشتر با دوستامه تا با فامیل و خانواده 

با دوستام سفر هم میرفتم چون خانوادم بهم اطمینان داشتن و خانواده دوستامم شدیدا بهم اعتماد داشتن 

من ک اکیپ پسر دختری عمرا بتونم  ولی اکیپ کاملا دختر چرا ک نه ولی شرایط نیس😢

اخی چرا؟ 

من شهرستانم به مامانم گفتم میخوام دیپلممو گرفتم برم تهران کار کنم دانشگاه هم‌برم  نه نیار لطفا گفت باشه اگه کار خوب پیدات شد برو😂