2777
2789
عنوان

دلم یه اکیپ دختروپسر و سفر به شمال خواس😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 78 پست
دلم یه سفر میخواد که فساد ازش بچکه 😅مسافرت که نه ولی تا حومه اینا رفتیم الان دیگه هرکی، رفته پی زند ...

خوش بحااالت😅 چجوری اشنا شدین  من نمیدونم چجوری اکیپ پیدا کنم

منم دلممم می خواد 

خیلی دوست دارم یه اکیپ دختر پسر ولی سالما... 

بعد بریم مسافرت 

اکیپ دختر دارم با دوستام بدبختی اینه که چند سال دیگه اونا بخوان برن مسافرت باهم 

من نمیتونم 

چون خانوادم خیلی بسته هستن ولی خیلی محدودم میکنن

هییییی اینم شانس مایه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدرم خوش بگذرونی بازم تو اون زمان حس رضایت نداری  الان که ده پونزده سال گذشته تازه یه ذره ...

اخه مشکل اینه من روابط اجتماعیم‌خیلی پایینههه و هیچ دوستی ندارم  خودمو با درسم سرگرم‌کردم ولی افسردگی گرفتم 😒 بلدم‌نیستم چجوری با کسی دوست شم 

زیاد راجبش نمیدونم  چطوری باید برم ؟از کجا😐

نمیدونم والا

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
خوش بحااالت😅 چجوری اشنا شدین  من نمیدونم چجوری اکیپ پیدا کنم

مامانم یه همبازی داشت که زودتر ازدواج میکنه و بچه دار میشه (دوتا دختر یه پسر) و چون وقتی که من ۱۰سالم بود رفت و امدا شروع میشه و من بیشتر با پسره جیک تو جیک میشمو باهاش میگردم البته الان ازدواج کرده و دیگه گردش کثافت بار نمیتونیم بریم البته باهم مثل دوتا همجنس بودیم از طریق اون با چند نفریم اشنا شدم

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
منم دلممم می خواد  خیلی دوست دارم یه اکیپ دختر پسر ولی سالما...  بعد بریم مسافرت  ...

منممممم

ولی من یه رفیق ساده هم‌ندارم هچچچچ

یکی مثل تو رفیق داری ولی خانوادت نمیزارن 

یکی‌مث من☹

مامانم یه همبازی داشت که زودتر ازدواج میکنه و بچه دار میشه (دوتا دختر یه پسر) و چون وقتی که من ۱۰سال ...

اها خوش بحالت☹ حداقل با بچه رفیق مامانت رفیق شدی😂

من که کلا تعطیلم بلد نیستم‌با کسی دوست شم

اها خوش بحالت☹ حداقل با بچه رفیق مامانت رفیق شدی😂 من که کلا تعطیلم بلد نیستم‌با کسی دوست شم

منم تعطیلم عزیزم خب تعریف کردم دیگه مثلا اصلا با همکلاسیام در ارتباط نیستم یا بچه های آموزشگاه 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
منممممم ولی من یه رفیق ساده هم‌ندارم هچچچچ یکی مثل تو رفیق داری ولی خانوادت نمیزارن  یکی‌مث ...

باور کن فرق خاصی ندارن 

من دوست دارم خداروشکر 

ولی واقعا خیلی محدودم همین دیروز از ساعت 3 تا 6 شب 

خونه یکی از دوستام بودیم ازدواج کرده دعوتمون کرده بود 

دیگه مسخره بازیو و بزن و برقصو اینا آخراش استرس گرفتم چون فقط مامانم میدونست رفتم بابام نمیدونست میترسیدم با بابام باهم برسیم ببینه من از ماشین پیاده میشم 

خداروشکر حالا ناشکری نمیکنم چیزی نشد 

ولی به نظرت کسی که یه همچنین خانواده ای داره میتونه مستقل بشه خودش با رفیقاش باشه؟ به نظر من ن من راهم ازدواجه