2777
2789

دهه هشتاد اینا چند بار گذاشتش....حالا امشب با دخترم خلوت مادر دختری داریم گفته فیلم ترسناک ببینیم...یاد اون فیلمه افتادم هر سایتی میرم دوبله فارسیش نیست....از کجا پیداش کنم؟؟؟؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نیس🙁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آشناس🤔

مورچه های ادمخوار بودن حمله کردن به یه منطقه....زرافه شکار کردن تا رفتن بالاسرش دیدن فقط استخوناش مونده.....جشنواره فیلمای سینمایی شبکه دو.....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من یادمه زیر نویس دانلود کن دوبله که فیلم قشنگ نمیشه نورچه های ادمخوار

زیرنویس دوست ندارم....همش چشمت باید بچرخه...یا فیلم میره یا دیالوگ

مورچه های ادمخوار بودن حمله کردن به یه منطقه....زرافه شکار کردن تا رفتن بالاسرش دیدن فقط استخوناش مو ...

اره آشناس احتمالا دیدمش..  برم دانلودش منم ببینمش

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
الان سرچ کردم اسمش مورچه های آدمخواره؟ 

اره عزیزـ.....زبان ایتالیاییش هست...فارسیش نیست.....کجا برم بتونم پیداش کنم؟؟؟؟

اره عزیزـ.....زبان ایتالیاییش هست...فارسیش نیست.....کجا برم بتونم پیداش کنم؟؟؟؟

والا نمیدونم تو تلگرام هم اسمشو بزن ممکنه ی کانال باشه که این فیلمو گذاشته باشه

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
یادش بخیر🤩

اره....اجرای بهمن هاشمی.....اینقدر فیلم کم بود که تمام ذوقمون این زود تابستون بشه بشینیم شبا فیلم ببینیم.....چقدرم مامان باباها دعوامون میکردن بابت بیدار موندن

والا نمیدونم تو تلگرام هم اسمشو بزن ممکنه ی کانال باشه که این فیلمو گذاشته باشه

تل ندارم عزیز......هر سایتی بگی رفتم.....

اره....اجرای بهمن هاشمی.....اینقدر فیلم کم بود که تمام ذوقمون این زود تابستون بشه بشینیم شبا فیلم بب ...

دقیقا ، من و برادرم و پسرعموم مینشستیم پچ پچ میکردیم فیلم میدیدیم ، انقد هر هر کر کر میکردیم مامانم عصبانی میشد😁

🖤