یکسال و نیم ماه است دوقلو ان قل دوم خوش اخلاق و رفتار و خوش بازیه و کیف میکنه برای بچه ها.... این یکی که جون منو گرفته همش گریه میکنه و با هیچی ساکت نمیشه همش باید گولش بزنم و بلندش کنم و ساکتش کنم پدرم رو دراورده مثلا میخاست خودش با دستای خودش فنجون چای رو بگیره و بخوره من ازش گرفتم که خودم بهش بدم تا یک ساعت یه راست گریه و جیغ....
خانم های بی ادب که مثل(....) پاچه میگیرن ریپلایم نکنن!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترت از همین سن پیش فعاله من هم اینجوری بودم همین الآنم خیلی اخلاق ها برام مونده
اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺♥️🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺♥️🌹
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم
درباره منم همین فکرو میکردن من هنوزم خیلی نق میزنم بهونه میگیرم بچه رو قضاوت نکن
اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺♥️🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺♥️🌹
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم