2777
2789
عنوان

چند سالگی مزدوج شدید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 99 پست
دقیقااا حالا اگ تاپیک بزنی مجردا چند سالتونه میان میگن  20 مجرد 25 مجرد  30 مجرد 35 مج ...

هموووون

اصلا تو دوربریای ما عجیبه یکی قبل از ۲۵ ازدواج کنه، یکی از همکلاسیام ۱۸ سالشه امسال ازدواج کرد، به هر کی میگم چشماش چهارتا میشه

آخه آدم‌تو این سال هنوز به تعادل روحی روانی نرسیده، من خودم یه مانتو رو خوشم‌میاد سال دیگه میگم‌این‌چه سلیقه ای بود داشتم،چه برسه به همسر انتخاب کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه درست براش مهم بود ولی اگر رشتت طوریه که قراره با توجه به علمت سرکاربری اون مباحثی که نرسی ...

پزشکی ام 

خونده بودم ماه های اخرم امتحانا ترم فیزیوم بودش اخرایه تیر ماه تا وسطا مرداد دیگ واقعا سختم بود نمیتونسم بخونم با اون شکم. سه قلو باردار بودم اخه. دیگ خودش امتحانامو میداد صهریور زایمان کردم الانم ک مرخصیم فلا درسا علوم پایرو مرور میکنم چون تموم شد دیگ‌اون کاراموزیم شرو شده ک مرخصیم

هموووون اصلا تو دوربریای ما عجیبه یکی قبل از ۲۵ ازدواج کنه، یکی از همکلاسیام ۱۸ سالشه امسال ازدواج ...

دقیقا تفکر الان من با ۱۸ سالگیم اصلا قابل مقایسه نیس

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ازدواج با یه پزشک سخت نیست؟ آخه قشر پزشک زحمت زیادی رو متحمل میشن و همچنین کشیک های سنگین و اینکه د ...

گفتم که هم رشته ای هستیم و منم شیفتاشو همرو درک میکنم چون خودمم درسم تموم شه طرح باید برم شیفت . اتفاقا  به نطرم خیلی خوبه ک‌هم رشته با هم رشته ازدواج میکنه چون درک کامل از شعلشون و سختی کارشون دارن

هموووون اصلا تو دوربریای ما عجیبه یکی قبل از ۲۵ ازدواج کنه، یکی از همکلاسیام ۱۸ سالشه امسال ازدواج ...

آره واالا درسته اون زمان قدیم بود ک دختره رو تو سن کم شوهر میدادن.. الان نمیدونم چجوری میان میگن 15 سالگی ازدواج کردیم.. خانوادشون چجوری قبول میکنن آخه!! 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

آره واالا درسته اون زمان قدیم بود ک دختره رو تو سن کم شوهر میدادن.. الان نمیدونم چجوری میان میگن 15 ...

دقیقااا ":

فکر کن تو دوره نوجوونیت شوهر داشته باشی، نه میتونی درست حسابی مستقل شی، نه چیزی از مجردیت میفهمی،اصلا خیلی عجیبه:") البته هر کی یه طرز فکری داره، بی احترامي ‌نشه

۱۷

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘

ما تماشاگریم ،میمریم ب ازدواجم نمیکشه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

شوک میشم وقتی این تاپیکا رو میخونم

راست و دروغ حرف های بعضی هاتون رو فقط خدا میدونه😑

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…