2777
2789
عنوان

ساس😔

1198 بازدید | 23 پست

سلام. بچه ها من صبحم تاپیک زدم. 

من یک هفته ست بدنم میخاره. قرمز میشه ی تاول میزنه. بعدم فروکش میکنه و تمام. فقط هم من اینجوریم. شوهر و پسرم نه. گفتن بخاطر بارداری و خرمای زیاد هس ک میخوری

حالا امروز رو تشک ی حشره ریز دیدم. کشتمش. خون داشت و بوی بدی داد

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

اگه ساسه باید سم پاشی کنید

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ب بودن ساس شک کردم.رفتم سم خریدم تمام خونه رو گشتم اما چیزی نبود. حتی پارچه های زیر مبلمم پاره کردم ببینم تخم یا ساس هست. اما چیزی ندیدم. همه رو سم زدم.. حالا بنظرتون زیادن یا نه😨😨

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
اگه ساسه باید سم پاشی کنید

رفتم سم فروشی بهم دونوع سم داد. زدم. نمیدونم اثرکنه یا نه.. بخاری هم زیاد کردم و در ها رو بستم

بعد ب بودن ساس شک کردم.رفتم سم خریدم تمام خونه رو گشتم اما چیزی نبود. حتی پارچه های زیر مبلمم پاره ک ...

اخر شب ک برقا خاموشه با نور گوشیت رو تشک نگا کن ببین حتما زیادن ک دیدی 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
اخر شب ک برقا خاموشه با نور گوشیت رو تشک نگا کن ببین حتما زیادن ک دیدی 

نمیدونم. ی دونه بود. بعد تشک هم سفیده. اصلا لک خون یا قهوه ای روش نیست. 

سلام اگه بو میداده و خون داشته ساسه

ما دوسال درگیرش بودیم

بادرت میشه انواع وواقسام سم هارو استفاوه کردیم نمردن

اخرم دوتا ازین دستگاه ها کهومیزنن به برق حشره هارو فراری میده با امواج گرفتیم اونا نابودشون کردن

خیلی سخته خیلی

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
انشالله ک ساس نباشه حالا امشب نور بگیر نگا کن

سم پاشی کردم و اومدم بیرون تا فردا یا پس فردا

سلام اگه بو میداده و خون داشته ساسه ما دوسال درگیرش بودیم بادرت میشه انواع وواقسام سم هارو استفاوه ...

آره خودمم حدس می‌زنم ساس باشه.. میگم شاید تازه اومده باشن. چون تازه چن روزه خارش‌ رو حس میکنم.