2777
2789
عنوان

ساس😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 23 پست
آره خودمم حدس می‌زنم ساس باشه.. میگم شاید تازه اومده باشن. چون تازه چن روزه خارش‌ رو حس میکنم. 

تا تازس نابودشون کن 

وگرنه لامصبا زیااد میشن 

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
تا تازس نابودشون کن  وگرنه لامصبا زیااد میشن

نمیدونم والا.. سم فروشی دوتا سم داد گفت خ خوبه.زدم.کامن هم زدم.حالا برم شهرستان بابام اینا گوگرد دارن. از اونجا بیارم. گوگرد دود کنم ببینم. این چ بدبختی بود دم زایمانم🥶🥶🥶

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا.. سم فروشی دوتا سم داد گفت خ خوبه.زدم.کامن هم زدم.حالا برم شهرستان بابام اینا گوگرد دار ...

مام گوگرد سوزوندیم فایده نداشت

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
سلام اگه بو میداده و خون داشته ساسه ما دوسال درگیرش بودیم بادرت میشه انواع وواقسام سم هارو استفاوه ...

سلام عزیزم .من چهار ماهه از نیش ی حشره ای که نمی‌دونم سایه یا سوسک برنج تمام بدنم زخمه و آب میده .خدا می‌دونه چقدر دکتر رفتم و زجر کشیدم حالا از دیشب ب فکر رفتم که شاید واقعا از ساس باشه .ما چهار ماه پیش رفتیم شهرستان وقتی برگشتم از ی شوک عصبی تمام بدنم بیرون ریخت همزمان هم پدرم بهمون برنج داد وقتی برگشتیم تهران ملی شپشک که بال داره از میشه نیومد بیرون و من فکرم همه جا بود جز نیش حشره که این بلا رو سرم بیاره حالا دیگه از درمان جوش‌های عاجز شدم 

بچه کوچیک دارم و نمیتونم ب سم پاشی فکر کنم تو رو خدا اگه این دستگاهها واقعا همه جور حشره رو دور می‌کنه و ازبین می‌بره بگو منم بگیرم تا عمر دارم دهات میکنم .دیگه جون برام نمونده از بس بدنمو خاروندم و خون میاد ازش . بخدا الان دارم گریه میکنم تمام بدنم زخمه حتی دستهام. اینهمه دکتر رفتم فایده نداشته 😭

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
سلام عزیزم .من چهار ماهه از نیش ی حشره ای که نمی‌دونم سایه یا سوسک برنج تمام بدنم زخمه و آب میده .خد ...

وای عزیزم

حشره ی برنج فکر نمیکنم به انسان کاری داشته باشه

والا عزیزم هر حشرهدایو نمیدونم

ولی ما ساس داشتیم واقعا ریشه کنشون کرد

تو تلویزیون یه مدت این دستگاه هارو تبلیغ میکرد میگفت یه مواجی تولید میکنه که هر حشریو فراری میده

بازم بیصتر درموردش تحقیق کن

وای عزیزم حشره ی برنج فکر نمیکنم به انسان کاری داشته باشه والا عزیزم هر حشرهدایو نمیدونم ولی ما س ...

نمی‌دونم عزیزم .باز میگم اگه ساس باشه و با این دستگاه ریشه کن بشه عالیه .اون حشره هم با پیف پاف فک کنم از بین بره .میشه دقیق بگی چ مارکی گرفتی و چند تومن ؟؟

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
نمی‌دونم عزیزم .باز میگم اگه ساس باشه و با این دستگاه ریشه کن بشه عالیه .اون حشره هم با پیف پاف فک ک ...

بخدا نمیدونم

مامانمینا گرفتن

میمرسم بهت میگم

بخدا نمیدونم مامانمینا گرفتن میمرسم بهت میگم

ممنون عزیزم .لطف میکنید 

تمام مواردی رو که دوستان در بالا گفتن خیلی خوبه و مربوط به قبل از سال97 می باشد. سم برای ساس دیگه به صورت مایع استفاده نمیشه . روشهایی مثل سمپاشی ساس با گاز خیلی مقرون به صرفه است. 

از یک طرف توی یک جلسه رفع میشه و از طرفی هیچگونه شستشویی ندارید. ساس خیلی جون سخته قبول دارم ولی هرکسی تخصص کاری رو داره. 

معمولا افراد خودشون شروع میکنن به شستشو (اگر با شستشو رفع میشد که تا الان نسلش از بین رفته بود) یا شروع میکنن به دعا خوندن و قرآن خوندن(دعا و قرآن برای از بین بردن موجودی که خدا آفریده ؟؟؟؟) مثل این میمونه که لباسشویی خراب بشه و شروع کنی به نماز خوندن تا درست بشه .

پس کار رو به متخصص بسپارید و اینقدر هم حرص نخورید.

در ضمن سمپاشی های متوالی هم باعث مقاوم شدن بدن حشرات نسبت به سم میشه.