2777
2789
عنوان

عمل بینی

105 بازدید | 10 پست

من سه ماه و نیمه عمل کردم بالا استخوان بینیم یطرف احساس فرورفتی میکنم بیشتر شبیه سایه یه طرف بینیم میفته،کسی تجربه ای داره،در کل فرم بینیم عالیه؛دکتر قبلا بهم گفت رفع میشه ولی هنوز هستش

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست میشه باید 1سال صبرکنی بعد ببین چجوریه 

خدا از زبونت بشنوه ؛عاشق فرم بینیم هستم ولی این قسمتش واقعا رو مخه؛البته برای خودم قابل حسه بقیه متوجه نمیشن

دوباره برو سراغش خواهر شوهر من بینیش عمل کرده بود تا نزدیک ۸ ماه شایدم بیشتر میرفت سر دکتر همه ش می ...

آره باید دوباره برم  آخه گفت نگران نباش این چیز مهمی نیس رفع میشه،ورم دماغم کمه ولی این فرورفتگی خیلی حس بدی بهم میده

اره برای دختر خاله من انگار یه مدت کج بود بینیش الان خوب شده 

یا خدا،ممنونم با حرفات یکم آروم شدم

من دوهفتس عمل کردم .هفته اول سربالاو خوب بود اما الان حس میکنم افتادس . بنظرت درست میشه ؟ نگرانم

بخاطر ورم اینطور شده؟

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
من دوهفتس عمل کردم .هفته اول سربالاو خوب بود اما الان حس میکنم افتادس . بنظرت درست میشه ؟ نگرانم بخ ...

گلم من بینیمو خودم زیاد نخواستم سربالا بشه ولی کلا بینی به مرور یکم میاد پایین،من الان ۴ماهه عمل کردم ؛نوک بینی چون ورم داره شاید احساس میکنی اومده پایین چسبتو درست بزن 

پیش کی عمل کردی اگر دکترت خوبه معرفی کن ... من دکتر محمدعلی حسینی رو معرفی میکنم  تو اهوازه مطب ...

من دکتر شهریاری عمل کردم الان که ۴ماه گذشته از کارش راضیم