2789

سلام دخترم یازده سالشه  امروز متوجه ترشحاتش شدم   یک ساله تحت. نظر دکتر غدد هست هر وقت بردم گفته خوبه  نزدیک قاعدگی نیست. سینه هاش تازه  یه کوچولو برجستگی پیدا کرده خیلی کم  ولی امشب نگران شدم البته درمورد عادت ماهیانه  باهاش حرف زدم میدونه چیه  نکنه پری بشه قدش کوتاه بمونه خودم 170 هستم باباش 185  ولی دخترم 140 هست 11 سالو نیمشه  خیلی ظریفه   تو روخدا راهنماییم کنید. چیکار کنم شیراز هستم دکتر خوب غدد که خانم باشه معرفی کنید بهم 

تعداد رای : 19
نظرسنجی
چیکار کنم قد بکشه
8
42%
از کجا بفهمم میخواد پریود شه
11
57%
 بخند شاید فردایی نباشد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو رو خدا اگر مادری اطلاعاتی داره بهم بده  خیلی  استرس گرفتم . اینم بگم. که دخترم  الان کلاس ششم هست خیلی ریز نقشه چون  بیماری نارسایی  مزمن  کلیهرداره 8 ساله دارو می خوره . قبل کرونا انفولانزا گرفت  یه  روز تو کما بود 😭خدا باز به من بخشیدش

بخند شاید فردایی نباشد

ترشحات طبیعیه نگران نباش

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یکی دو سال دیگه میشه ببرش دکتر غدد 

تحت نظر انیس امیر حکیمی هست ولی اصلا هیچ دارویی بهش نداده تا حالا غیر مولتی ویتامین   نوبت بعدش  دی ماه هست. اگر میدونید ممکنه دیر بشه. تا  ببرم جای دیگه

بخند شاید فردایی نباشد
 زمان برا رشد قدش داره؟

آره جانم پریود که نشده انقده استرس نداشته باش به بچه هم منتقل میکنی. ۱۰ تا ۱۵ سانت در عرض یکی دو سال قد میکشه چند سانت هم تا ۱۷ سالگی.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
تو رو خدا اگر مادری اطلاعاتی داره بهم بده  خیلی  استرس گرفتم . اینم بگم. که دخترم  ال ...

من خودم وقتی پریود شدم قدم ۱۶۷ بود الان ۱۷۳ام البته شما و پدرش هم ک بلدین نگران چی هستین پس