2789
عنوان

دخترم یازده سالشه امروز متوجه ترشحات شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7689 بازدید | 115 پست

بخوانید از (افزایش طول قد با حجامت):

🔹️دانشمندان مي گويند: رشد بدن پس از بيست سالگي متوقف مي گردد و اين منجر به آن مي شود كه بدن نتواند از بخشي از خون فاسد كه در آن سم انباشه شده رهايي يابد.

🔹️مخصوصا در ناحيه كمر كه بدون تحرك است. با افزايش گلبولهاي پير در خون، گردش خون دچار مشكل مي شود و در نتيجه كاركرد ديگر دستگاههاي بدن نيز دچار مشكل مي شود.

🔹️به همين سبب براي خلاص شدن از خون فاسد  توصيه به حجامت مي كنند.

➕محل حجامت افزايش قد ساكرال كمر است و خوردن ٧ بادام خام صبحانه ها.

حجامت كمر ساكرال در افراد كمتر از ١٧ سال باعث افزايش ١٠ تا ١٢ سانتي قد ميشود.

دکتر محمودی

@world_he

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلن نگران نباش مطمئن باش تا ۱۷۳صددرصد رشد میکنه بعضیا منتهی یهویی ب بلوغ میرسن قدشون یهو بلند میشن بضیام‌بعده بلوغ ولی چون قده پدر مادر کوتاه نیست اصلن جای نگرانی ندارع 

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
؟حتما ببر این دکتر غدد اطفال هستن قبلا دستغیب و امام رضا مینشست الان مطب داره ملاصدرا.سریع اقدام کن

اره مطبشون   رو بلدم. کنار ارمایشگاه  بازیار هست منشی نوبت نداد بهم 😭

بخند شاید فردایی نباشد

1 ترشحاتش عادیه نمیخواد نگران باشی

2 دقیقا چند ماه قبل از اینکه پریود بشه خیلیییی قد میکشه من 11 سالگی پریود شدم تا 10 سالگی تقریبا 140 اینا بودم تا 12 سالگی شدم 160

3 مگه قد کوتاه چشه؟ دختر ضریف باشه قشنگه زرافه که نمیخوای تحویل جامعه بدی

تو رو خدا اگر مادری اطلاعاتی داره بهم بده  خیلی  استرس گرفتم . اینم بگم. که دخترم  ال ...

عزیزم اخه کلاس ششیشم یعنی داره میره تو دوازده سال دیگه دخترا همین سن پریود میشن ☹️ خودم ۱۲ ۱۳ سالگی پریود شدم

عزیزم به پریودی ربطی نداره من دیدم اطرافیامو بعد پریودی هم قد میکشا و رشدشون قطع نمیشه 

و خیلی سخت نگیرید

😍تا خدا هست هیچ دلیلی  برای نا امیدی نیست😍....

کی گفته بعد پریود قد نمیکشن بچه ها؟

دخترخاله م خیلی زود پریود شد فک کنم ۱۰_۱۱ساله بود ولی قدش از من ده سانت بلنده هم سن هستیم من ۱۶سالگی

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
 اینقدر تو این 8 سال دارو. بهش دادن. و بستری شد بیمارستان. به خاطر کلیش که جلو رشدش رو گرفت 😭 ...

باتمام وجوددرکت میکنم خودم بچه مریض داشتم ولی نگران نباش به این زودی پری نمیشه حالااگرم بشه رشدشومیکنه صدرصد 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم