2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معتادا خیلی کم پیش میاد ترک کنن

اگه مفنگی و آویزون شده حتما طلاق بگیر

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
طلاقو بزار مرحله آخر، واسه حفظ زندگیتون تلاش کنید بابا چرا انقد راحت صاف میرید سراغ طلاق

مگه آدم چن باز زندگی میکنه که با همچین آدمایی بخواد ادامه بده. طلاق برای کسی که بچه نداره بهترین گزینه ست

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

باشوهرم دخترعمو پسرعموبودیم ازکوچیکی همو خیلی دوست داشتیم من ۱۹سالم بود که اومد خاستگاریم دست خالی تعریف نمیکنم خواستگارزیاد داشتم جوری که خالم هنوزم باهامون قهره بخاطر پسرش .منم چون عاشق پیشه بودم جواب مثبت دادم اما اون هیچی نداشت عاص وپاس بود گفتم اشکالی نداره میسازیم باهم درستش میکنیم دوسال عقد بودم دریغ از یه روسری که برام بگیره چون پولشو نداشت  وکارم زیاد نمیرفت اما همه جوره ساپورت عشقی میکرد خیلی دوسم داشت جوری که همه حسرتمونومیخوردن جاریم چشم دیدن مارو نداشت همش با برادرشوهرم دعوامیکرد که ببین چقد زنشو دوست داره منم چون خییییلی دوسش داشتم همه جوره ازخودم زدم حتی پول ارایشگاه نداشت دختر دایم منو ارایش کرد سرویس طلا نخرید به زور آتلیه رفتیم...فقطم چوب دوست داشتنمو خوردم وکناراومدم به امید روزای بهتر تااینکه ...کسی هست بگم 

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
مگه آدم چن باز زندگی میکنه که با همچین آدمایی بخواد ادامه بده. طلاق برای کسی که بچه نداره بهترین گزی ...

طلاق آخرین مرحله ست این حرفتون اشتباهِ محضه عزیزم، مگه آدم چندبار زندگی میکنه ک وقت ازدواج چشاشو باز نکنه و درست انتخاب نکنه، بحث خیانت بود بی شک تنها راه چاره طلاق بود ولی اعتیاد برای کسی ک خودت انتخابش کردی نیاز ب فرصت داره و اگر ترک نکرد بله طلاق

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...