2777
2789

دخترم هفت ماهش شده و تا الان هررچی که میخوام بهش بدم اصلا حتی قورتش نمیتونه بده. سریع میاره بالا. انقد عوق میزنه هرچی تو دلشه میاره بالا. بردمش دکتر دوتا قطره داد گفت اینارو بدی دیگه نمیاره بالا. دوتا قطره هارو دادم بهش کامل تموم شدن. حالا امروز بازم اومدم بهش چیزی بدم اصلا نمیشه سریع تا مزه میکنه عوق میزنه الان دیگه دندون دراورده اسهال شده بدنش نیاز به مواد غذایی داره ولی هیچی نمیتونه بخوره😞کسی تجربه ای داره؟آخه من چیکار کنم😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاشو مزه دار کن 

لیمو بزن ،خوش نمکش کن 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

وای تو منی

منم دخترم ۷ ماهشه هیچی نمیخوره😢

بخدا سوپشو انقد مقوی میکنم دهنشو قفل میکنه منم میریزم بیرون..حریره میدمش توش میوه میریزم نمیخوره میریزم بیرون

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

وای تو منی منم دخترم ۷ ماهشه هیچی نمیخوره😢 بخدا سوپشو انقد مقوی میکنم دهنشو قفل میکنه منم میریزم ...

دختر من میخواد بخوره ولی نمیتونه. تا میذارم تو دهنشو مزشو حس میکنه به شدت عوق میزنه. حتی رو لبش میذارم تا مزه میکنه عوق میزنه. بعضی وقتا انقد زیاد بالا میاره میرسه به محتویات روده هاش. به خدا خیلی نگرانم

دختر من میخواد بخوره ولی نمیتونه. تا میذارم تو دهنشو مزشو حس میکنه به شدت عوق میزنه. حتی رو لبش میذا ...

شیرخشک بهش نمیدی؟

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
دختر من میخواد بخوره ولی نمیتونه. تا میذارم تو دهنشو مزشو حس میکنه به شدت عوق میزنه. حتی رو لبش میذا ...

دختر منم یا قورت نمیده یا دهنشو میبنده

با دستش قاشو میگیره ک نخوره

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻