2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه خیلی بهت فشار اومده خواهر

پدرمو در آورده خودمم باردارم دیسک دارم به زور راه میرم حالا این رفته از فک فامیلش کرونا گرفته ماسکم نمیزنه تو خونه جاشم تو پزیرایی انداخته هرلحظه یه چی سفارش میده بخدا دیگه طاقت ندارررررممم😭😭😭😭

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
من قصد بدی نداشتم بخدا    

منظورم به شما نیست اسی تاپیکت فان بود ولی خب حقیقته متاسفانه خیلیا این تاپیکو میبینن و جوگیر میشن و به شوهراشون میپرن که کادو چرا نخریدی 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

عزیزم من خانه دار نیستم. ولی خیلی ممنونم ازت که این تاپیک رو زدی و باعث شدی بقیه متوجه بشن روز خانم های خانه دار هم وجود داره. حالا درسته که تو فرهنگ ما جا نیفتاده. ولی امیدوارم که همه به اهمیت خانه داری پی ببرند و کادو هم هر چند کوچیک دریافت کنند.

🔹میخوام براتون قصه‌ یکی از زنان خانه‌دار رو تعریف کنم، یه نفر از میلیون‌ها! خانم خونه ۸ ساله که با آقای خونه ازدواج کرده و یه دختر ۶ ساله و یه پسر ۲ داره. خانم خونه هر روز صبح زودتر از همه بیدار میشه، صبحانه رو آماده میکنه. ظرفها رو میشوره، جارو می‌کنه، به تکالیف دخترش رسیدگی می‌کنه، پسرش رو حمام می‌کنه، خرید می‌کنه، ناهار رو آماده میکنه و...

🔸آقای خونه تو محل کارش داره کارهاش رو انجام میده، خانم خونه باید همه‌ خستگیهاش رو قبل از اینکه شوهرش رو ببینه قورت بده! ساعت ۷ آقای خونه میرسه خونه مثل یه قهرمان که از صبح رفته به جنگ غول بزرگ زندگی و حالا از جنگ برگشته!

🔹سال‌ها می‌گذرن، چین و چروک روی صورت خانم خونه نشسته، آقای خونه بالاخره تونسته ماشین بخره و یه آپارتمان کوچیک، آقای خونه خوشحاله که حالا بنام خودش ماشین و خونه داره؛ ماشین و خونه‌ خودش! خیلی‌ها فکر میکنن خانم خونه سهمی نداشته، نه در موفقیت همسرش نه در اموالش و نه چیزای دیگه! آخه میدونید چیه؟ خانم ‌خونه ‌خانه‌داره! چه دل پُری داره خانم خونه...

🔻۳ نوامبر، روز زنان خانه‌دار بر همه زنان و مادران زحمتکش ایرانی گرامی باد🌸

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

این دیگه ازکجا دراومد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
یا ابوالفضل

الان زنگ زدم یعنی باسرویس طلا نیاد تیکه بزرگش گوششه 😂بیچاره ها باید هر روز ب یه مناسبت کادو بگیرن همین ک میرسن پیاز سیب زمینی بگیرن خیلیه دستاشم میبوسم بخدا

در من تیمارستانی قصد شورش دارد