2777
2789
حالا کریسمس و ولنتاین مونده که ببینی اینجا چه خونها که میریزه و چه قهرا با شوهرا که چرا کادو ندادن

سالهاس قتل و غارت دیدم اینجا

وگرنه تو زندگی عادی ک ما دیدیم این مسخره بازیا وجود نداره!

فک کن مورد دیدم اینجا یارو نوشته با شوهرم قهر کردم چون روز دختر برام کادو نخریده😑😑 رسما تعطیلن ملت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کریسمس و ولنتاین مونده که ببینی اینجا چه خونها که میریزه و چه قهرا با شوهرا که چرا کادو ندادن

خیلی دیگه مسخرن بعضیا واسه کریسمس چه کادویی آخه!!!!!من تولدم کادو نمیگیرم ی نگاه چپ میکنم به شوهرم میگم هیچی نگرفتی میگه ن دو دیقه بعدم یادم میره هر هر میگم میخندم

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
سالهاس قتل و غارت دیدم اینجا وگرنه تو زندگی عادی ک ما دیدیم این مسخره بازیا وجود نداره! فک کن مورد ...

وای توروخدا جبهه نگیرین همینجوری یه چیزی گفتم نگفتم که برین دعوا 

سالهاس قتل و غارت دیدم اینجا وگرنه تو زندگی عادی ک ما دیدیم این مسخره بازیا وجود نداره! فک کن مورد ...

آخ اره روز دختر و کادو خواستن رو مخ منم هست کلا بعضیا پرتوقعن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

شوهرم کرونا گرفته عین سگ فقط داره پاچمو میگیره همش این پفیوز خوب بشه واسم خودش کادوعه

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
خیلی دیگه مسخرن بعضیا واسه کریسمس چه کادویی آخه!!!!!من تولدم کادو نمیگیرم ی نگاه چپ میکنم به شوهرم م ...

اینجا تا دلت بخواد از این چیزا زیاده . کلا بعصیا خوششون میاد زندگی رو زهر شوهرشون کنن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اینجا تا دلت بخواد از این چیزا زیاده . کلا بعصیا خوششون میاد زندگی رو زهر شوهرشون کنن

گاهی میام اینجا فکر میکنم من چقد ساده و بی توقعم

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕