2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی عزیز بیاید لطفا

109 بازدید | 15 پست

خانما خوش سلیقه مبلمان و فرش و سرویس خواب شیک و قیمت مناسب کجای تهران میتونم پیدا کنم ؟ من شهرستانم برای خرید جهیزیه می‌خوام بیام تهران ممنون میشم راهنماییم کنید 😍💝

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚

مبل چهار دانگه شهرک ولیعصر بازار مبل یافت اباد گرونتره ولی معروفه

فرش از شهر فرش بگیر تنوعش بالاست

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من میشنوی اول برو دیوار همه مدل رو ببین و چیزی مدنظرت باشه بعد بیا دنبال همون ک بگیریش

البته گوگل و اینا هم هست 

ولی دیوار قیمت هم داره (نو هارو منظورمه دیگه)

آها دیجی کالا هم خوبه مدل ببینی

یافت اباد معدن مبل دیگه قیمت مناسب توی تولیدی ها و شهرک ولیعصر و چهاردانگه پر

ممنونم 💓 سرویس خواب هم اونجا میتونم پیدا کنم ؟ 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚

بازار مبل یافت اباده ولی گرونه 

چهادانگه علی اباد  اینا  خوبه  چهار دانگه هم کلا کارخونه مبل و چوبه قیمتش مناسبه 

شوش وسایل خوشگل داره اما امان از قیمتاش 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
از من میشنوی اول برو دیوار همه مدل رو ببین و چیزی مدنظرت باشه بعد بیا دنبال همون ک بگیریش البته گوگ ...

آره درسته ، انتخاب کردم مدل و طرح رو توی اینستا ,گفتم بپرسم اینجا که دیگه الکی نگردم چون راهم دوره 

وسایل برقی کوچیک رو کجا میتونم بخرم ؟ 

بازار مبل یافت اباده ولی گرونه  چهادانگه علی اباد  اینا  خوبه  چهار دانگه هم کل ...

بله متاسفانه قیمتا گرونن 

اره معدنش اونجا

خیلی ممنونم

انشالله  خدا خودش بهتون کمک کنه عزیزم

مرسی از دعاتون و کمکتون 😍😘