2777
2789

سلام دوستان گلم قول داده بودم به خودم هر وقت باردار شدم بیام و تایپیک بزنم امروز بی بی چکم مثبت شد بچه ها من پریود که بودم هر صبح و شب معجون سیاه دانه و عسل میخوردم و دم کرده تخم هویج هم خوردم ایام پریود و میخک و چای کوهی یک بار البته با چایی هل و دارچین و مصرف خرما کلا زیاده من هر چهارشنبه نماز امام جواد میخوندم و هر یک شنبه نماز استغاثه به حضرت زهرا(س) و اینکه زیارت عاشورا و نماز هدیه به امام رضا(ع)....بچه ها دعا کنید بچم سالم باشه و پسر دوست دارم من هم برای همتون دعا میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه گلم.

سیاه دانه و عسل رو فقط موقع پریودی خوردی؟ 

چند وقت اقدام بودی؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
مبارک باشه گلم. سیاه دانه و عسل رو فقط موقع پریودی خوردی؟  چند وقت اقدام بودی؟

سلام عزیزم اره ۱۰ روز پریود خوردم‌این پنجمین ماه اقداممه البته هر ماهی ۳ روز

میشه از علائم الانت بگی؟ من ده روز پیش اقدام کردم.دیروز در حد یه پد بهداشتی لکه بینی قهوه ای داشتم، ...

من فقط دو روز پیش سینم‌خیلی تیر میکشید همین و الان کمر هم درد میکنه