2777
2789

همش میگن مردا خیانت کارن، مردا تنوع طلبن، مردا فلانن، مردا بهمانن، اینجوری نیست که خانوما خیانت کار نباشن چون مردا در موردش حرف نمیزنن این دید ایجاد شده چون اگه یه مرد از خیانت همسرش حرف بزنه ابروی خودش میره اما اگه یه زن از خیانت همسرش حرف بزنه ابروی همسرش میره لطفا با مردا مهربان تر باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مرددرست اطرافشون ندیدن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مردا هم حرف میزنن تو خبر نداری 

به ما خانوما هم میگن آهن پرست و خیانت کار 

چون شکست خوردن از یه نفر یا چندین نفر

نتیجه وارد شدن به رابطه های اشتباه با آدمای اشتباه

اینم بگم آدم درست حسابی پیدا نمیشه خیلی کمن اونایی که قدر زندگی میدونن و خیانت کار نیستن چه خانوم چه آقا 

میشه دعا کنید به عشقم برسم و نتونن جدامون کنن؟ 😔💔

چون زیاد دیدن .

من در اطرافیان دیدم .

حتی مورد دیدم چند ماه از عروسیشون گذشته بود دختره خوشکل و باحیا و.....  

اما شوهرش خیانت کرد . اونم طلاق گرفت .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

خیانت زن ها یک به هزاره به دلیل مردسالاری جامعه و محکوم شدن بی برو برگرد شون در هر حال 

تحقیقات هم ثابت کردن مرد ها تمایل دارن با چند شریک جنسی باشن اما زن ها نه پس این هم دلیله 

تو جامعه مرد سالار که همه حقوق اقتصادی و اختیار همه چیز و ... برای مرد هاست و هر کاری براشون مشروعه حتی چند همسری شما نمیتونی اینو بگی 

برو بگو هم جنسات که تو خیابون دختر های مردم رو دست مالی میکنن و بعد میگن دختر درست نپوشیده مهربون تر باشن مارو متهم نکنن

جوک میگی؟تو فرهنگ ما که زن خیانت کنه مرد میزنه میکشتش یا در بهترین حالت طلاقش میده ولی زن ها اکثرا متاسفانه مجبورن به زندگی ادامه بدن به همین خاطر نهایتا به صورت گله این ناراحتی رو  ابراز میکنن.

خیانت زن ها یک به هزاره به دلیل مردسالاری جامعه و محکوم شدن بی برو برگرد شون در هر حال  تحقیقا ...

بله متاسفانه مرد بیشعور زیاده اما من میگم همه اینجوری نیستن

هعی خواهر ربطی به جنسیت نداره 

هم همرد هم زن خوب وبد وجود داره 

زن خیانت کنه مرد خوب میکشتش ولی جلو کسی نمیگه 

مرد بد به خانواده اش میگه مرد خیانت کنه زن داد میزنه گریه میکنه بعد طلاق یا بخاطر بچه یاشرایط مجبورن زندگی‌کنن 

تیکر بارداری نیس تیکر روز عروسیمه ...🤍✨.
خیانت زن ها یک به هزاره به دلیل مردسالاری جامعه و محکوم شدن بی برو برگرد شون در هر حال  تحقیقا ...

والا من کاملا با حجابم بچه ام را یه ذره میبرم پارک یا بیرون چند تا مرد میان مزاحم میشن چند بار برام پیش آمده