2777
2789
عنوان

اگه برای دخترتون خواستگار بیاد....

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشن /انشالله هرچی خیر اون باشه براشون

زنده باشد گلم،براش دعا کنید یه بخت خوب،یه جفت عااالی نصیبش بشه،خیییلی پسر خوب وبا محبت ومهربونیه

ان شاءالله همه جووونا خوشبخت بشن😍

ممنون عزیزجان....چطور ازرهمسایه بپرسیم اخلاقاشونو...یا بتونیم از دوست دختر خانوم سوال کنیم؟

اگر یه نفر خوش زبون و زرنگ تو خانواده یا دوستانتون هست بفرستید تا از همسایه ها بپرسه بهتره 

اگه نه که خودتون برید زنگ در همسایه هاشون و مغازه های اطراف رو بزنید و بگید خانوم فلانی و خانوادشون چه جور آدمایی هستن.

اگر دانشجوست که برید دانشگاه

اگر شاغله برید محل کارش و پرس وجو کنید

البته که این تحقیقات محلی از قدیم بوده و کسی نباید بهش بربخوره.

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
چی بگم،جلسه اول میگه من نمیام،کلیاتی که مد نظر داره رو گفته که بپرسیم،اگر اکی بود،خودش بیاد....خیلی ...

😑اینجوری این برداشت میشه ک خیلی وابسته به مادر و خانواده هیت و اصلا خوب نیس

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
چون جلسه اوله همدیگه رو میبینیم،خواستم بدونم چه چیزایی مهمه که بپرسیم یا بهش توجه کنیم البته اگر او ...

حالا که تو و مادرت میری پنهان کاری نکنی،اگه خسیس هستین و کم خرجین بگین،اگه رسم و رسومات عجیب غریب دارین بگین که بعدا دختره مثل من از تعحب شاخ درنیاره منظورم رسم هاییی مثل عروسی که بزن و برقص ندارن و مذهبی هستن،اگه در مورد ازمایش بکارت و اینجور چیزا اهلش هستین بگین اگه در مورد اهل دخالت های خانواده شوهر تو زندگی زناشویی هستین بگین که بعدا اون عروس پا تو خونه شوهر میزاره از قبل آمادگی داشته باشه ببخشید رک بودم گفتن اینجور چیزا خیلی بهتر گفتن انتخاب رنگ و غذا اینجور چیزاست الان تمام عروس های درگیر این جور موضوعاتن چون خانواده شوهر پنهان کاری و سهل انگاری داشتن تو ایمجور موارد قصه یه عمر زندگی یه دختر و پسره و همینطور اینکه یکی از عیب های مهم برادرت همین خجالتی و سخت گیر بوده زن میخواد باید این موارد رو بزاره کنار وگرنه زندگی رو بذای اون دختر سخت می کنه از من گفتن بود

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔