2777
2789
عنوان

اگه برای دخترتون خواستگار بیاد....

681 بازدید | 40 پست

دوستان سلام،با مامانم میخواهیم بریم خواستگاری برای داداشم،به نظرتون چی بگیم،چی بپرسیم،اصلا چه چیزایی مهمه تو جلسه خواستگاری...‌

لطفا از تجربه هاتون بگید..

از خانوادتون بگین

از اینک داداشتون چند سالشه چیکارس چی خونده 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از معیارای دختره برا ازدواج 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

لطفا اگه ازتون خواستن با خان داداشتون برید، اینکارو بکنید..

رسم مامان و خواهری خیلی وقته تموم شده

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
نه عزیزم هنوز تموم نشده....خیلیا هستن به بزرگترشون احترام میزارن 

یعنی ماها که همون جلسه اول میگیم پسر بیاد و اوناهم میارن، به بزرگتر احترام نذاشتیم!؟

من منظورم این بود که هر دو خانواده حق دارن جلسه اول همو ببینن..

هم خانواده دختر، پسررو و هم خانواده پسر، دختر رو..

انشالله خوشبخت بشه برادرتون

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

بهترین کار اینه یه مشاور ازدواج پیدا کنید و دختروپسر برن مشاوره

اونجا همه سوالات رو از خود دختروپسر میپرسن

بدون دخالت خانواده ها

کتاب و سوالات واینجور چیزا تو نت هست به برادرت بگو مطالعه کنه و برادرتون به عروس بگه مطالعه کنه

هرچه خانواده ها دخالت نکنن و به دختروپسر میدون بدن که باهم آشنا بشن بهتره

اونا خودشون باید با خصوصیات اخلاقی هم آشنا بشن

شماهم به صورت نامحسوس از اخلاق دختر خانم و خانوادش از همسایه ها و... میتونید بپرسید

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا