2777
2789

بچا  ميشه توي مخزنش گياه ريخت مثل بابونه؟!

روي برگه راهنماي خودش نوشته فقط اب... 

اما دوستان اينجا گفتن گياهم ميريزن... 

ممنون ميشم راهنمايي كنيد... 

دستگا بخور اني ساز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میریزم عزیزم هیچ مشکلی ام پیش نمیاد من پیاز خام اویشن همه چی ریختم

اگه بخوام اويشن و يا گياه ديگه اي بريزم بايد اول دم كنم بعد بريزم يا به صورت خام بريزم و يه مقدار اب؟؟ يه سوال ديگه اينكه چقدر بايد صبر كنم تا ابش داغ بشه و بخور زيادي ازش خارج بشه

اگه بخوام اويشن و يا گياه ديگه اي بريزم بايد اول دم كنم بعد بريزم يا به صورت خام بريزم و يه مقدار اب ...

سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنید تو خصوصی ازتون سوال داشتم راجع به صرع و عمل خیلی ضروریه

خدایا شکرت،خدایا دامن همه منتظرهارو سبز کن
سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنید تو خصوصی ازتون سوال داشتم راجع به صرع و عمل خیلی ضروریه

سلام، شما كه درخواست ندادين، خودم درخواست دوستي دادم، هر سوالي داشتين بپرسين 

سلام، شما كه درخواست ندادين، خودم درخواست دوستي دادم، هر سوالي داشتين بپرسين 

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنی درمرد عمل سوال داشتم توروخدا کسی جوابمو نمیده استرس دارم 

عزيز قبول كردم، هر سوالي داري بپرس

ممنونم که قبول کردی .عزیزم تو صفحه ی نی نی سایتت که به بقیه توضیح داده بودی جواب همه ی سوالامو گرفتم الان داشتم میخوندم .انشالله خدا بهت سلامتی بده واسه داداش منم دعا کن که اونم خوب بشه 

ممنونم که قبول کردی .عزیزم تو صفحه ی نی نی سایتت که به بقیه توضیح داده بودی جواب همه ی سوالامو گرفتم ...

چشم، انشالله خوب ميشه نگران نباشيد، بر خلاف تصور خيلي ها بيماري قابل درمانيه به شرطي كه پزشك خوب باشه