2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه انقدر متنفرم ک جورابه شوهرمم میبرم مادرشوهرم میدوزه🤣

اووو مادرشوهرمن تو عقد که بودیم لباس های شوهرم میداد مگفت تو اتو‌کن حالا که تو زنشی دیگه نکبت اونوقت پول ازی بدبخت میگرفت هفتگی دیوث

میدونی چقدررر گرونه،خعلیی دوس داشتم یه سگ داشته باشم☹یبار خرگوش اوردم طبقه سومیم نمیدونم چجوری گم شد ...

می دووونم از پناهگاه بگیر مجبور نیستی نژاد راد باشه و اینکه گربخ کمتر کثیف کاری داره 

شوهرم که هست ۳تایی با بچه بازی میکنیم شیکموهم هست هی چیزی درست میکنم هی میخوریم منم به ولع میاره با ...

ای جووون همیشه به شادی،هوسه بچه کردم🤣خیلی میترسم از بچه دار شدن بزرگترین ترسمه میترسم پشیمون شم😬حس میکنم بچه ک داشته باشی امپول بازی بیشتر میچسبه🤣

اره خدایی تو این گرونی بی پولی بد دردیه ،،،

می دووونم از پناهگاه بگیر مجبور نیستی نژاد راد باشه و اینکه گربخ کمتر کثیف کاری داره 

عه جدی؟نمیدونستم؟ینی میدن؟اخه این نژاد دارا حرف گوش کن اموزش دیدع ان ،خوشگلن خصوصاسگ پامر،گربه حس میکنم ادمو نمیفهمه🤣پوکره😐

ای جووون همیشه به شادی،هوسه بچه کردم🤣خیلی میترسم از بچه دار شدن بزرگترین ترسمه میترسم پشیمون شم😬حس ...

کلا کارای یواشکی حالش بیشتره...قبلش یه چیز همیشه فراهمه برات و عادی میشه اما با بچه فرصت کم تر پیش میاد شیرینتره...

عزیزم بچه داری اصن سخت نیست زنها خیلی قوی تر و سازگار تر ازونی هستن که خودشون فکر میکنن اینو مطمئن باش منم قبلا مث تو فک میکردم اما الان دارم به  بچه دوم فک میکنم خدا کمک میکنه اگه نیتتو‌ صاف کنی 

اووو مادرشوهرمن تو عقد که بودیم لباس های شوهرم میداد مگفت تو اتو‌کن حالا که تو زنشی دیگه نکبت اونوقت ...

🤣🤣🤣نه من خودمو میزنم به اون راه میگم بلد نیستم اگرم یادم بدن زخمو زیلی میکنم خودمو یا طولش میدم،بهانه زیاده🤣🤣🤣

عه جدی؟نمیدونستم؟ینی میدن؟اخه این نژاد دارا حرف گوش کن اموزش دیدع ان ،خوشگلن خصوصاسگ پامر،گربه حس می ...

البنه ن بابا چون سختی کشیدن محتاج توجه و محبت ... اموزشم میبینن اره خب سگ احساسی تره اما کثیف کاریشم بیشتره گربه تمیز تره کمتر حوصله می خواد 

عه جدی؟نمیدونستم؟ینی میدن؟اخه این نژاد دارا حرف گوش کن اموزش دیدع ان ،خوشگلن خصوصاسگ پامر،گربه حس می ...

عزیزم حیوانات سگ و گربه که نجسه موشون حتی رو لباس باشه نمازت باطله پرنده هم الرژی میاره چرا ادم همون پول صرف‌بچه‌خودش نکنه...عموی من انقد پسته و بادم میخره برا طوطیش یوقتایی میگم خدایا مردم ندارن برا بچه های تو سن رشدشون بخرن چقد بده واقعا ادم شده بنده ی حیوان فقط دارن به حیوونا سرویس میدن پس کو مقام انسان همینو میخری بدی به یک‌بچه کنار خیابون؟چرا واقعا باید برا حیوونا انقد زندگی مفرح ساخت وقتی انسانها دارن تو فقر و فلاک جون میدن تو کتم نمیره انصافا.ینی خدا بهم بده هم میرم میدم به این بیچاره ها کیسه برنجی گوشت و مرغی هرچی

کلا کارای یواشکی حالش بیشتره...قبلش یه چیز همیشه فراهمه برات و عادی میشه اما با بچه فرصت کم تر پیش م ...

اره خب همه جی یواشکیش🤣اخه هم تحمل درد و هم زایمانو ندارم بعضی وقتا خوابشو میبینم میترسم،اخه میدونی خودمون تو این دنیا چی دیدیم ک بچه ام بیاد ببینه،مسئولیته زیادش،من سنم کمه تازه شدم ۱۹ ،۱۴ سالگی هم ازدواج کردم،شاید سنم بره بالاتر بتونم قبول کنم ،،،اووو من همون یدونه رم هنر میکنم اگ بیارم

عزیزم حیوانات سگ و گربه که نجسه موشون حتی رو لباس باشه نمازت باطله پرنده هم الرژی میاره چرا ادم همون ...

اره عشقم میدونم خانواده هامونم همین نظرو دارن،در حدی ک بخرم شاید خونم نیان،اما خب وقتی به هردوتاشون میتونیم کمک کنیم،ادما انقدر از هم دیگه خوردن،میرن دنباله حیوونا دیگه

اره عشقم میدونم خانواده هامونم همین نظرو دارن،در حدی ک بخرم شاید خونم نیان،اما خب وقتی به هردوتاشون ...

درسته ولی ادم ضعیف هم زیاده مث این میمونه یک‌گدا رو به اقایی‌تمام برسونی یکی دیگه تو‌محلت بیافته از گرسنگی بمیره خیلی ناراحت کننده س‌ در  صورتیکه می‌تونستی مثلا هزدو رو‌یا یک وضعیت نرمال و متوسطی‌راه ببری زیر بال و پرشون و بگیری حیوونم همینه انقد راه هست بشه به حیوونا رسیدگی کرد.من خودم همیشه برا پرنده ها گندم و برا گربه ها استخونو و گوشت های ریزه و نیم خوره غذارو میریزم...

امام علی فرمودن اگه حیاط داشتین گربه رو پناه بدین گوشه حیاط بذارین زاد و ولد کنه ینی سفارش شده ولی اوردنش به خونه رو من مخالفم بشدت