2777
2789

تفریح کارای خونه تمیز کاری اشپزی بافتنی های ساده مث شالگردن برا خودم،کتاب دعا قران نماز ذکر گفتن ختم صلوات برداشتن فیلم دیدن دیگه جونم برات بگه خونه مادر رفتن،خرید خونه ...کار زیاده خواهرم البته من بچه دارم میشه بچه داشت و بازم حوصلت سربره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفریح کارای خونه تمیز کاری اشپزی بافتنی های ساده مث شالگردن برا خودم،کتاب دعا قران نماز ذکر گفتن ختم ...

بافتنی و خیاطی کهههه اصن حوصلم نمیکشه،فیلم گوشیم ک پایه ثابته ولی خب دیگ تاثیری نداره،جدی با بچه هم حوصله ادم سر میره؟

کتاب بخون جدول حل کن یه زبان جدید یاد بگیر 

زبانه جدید به ذهنم رسید دوره اشو گذروندم🤣ینی اونقدر بیکارم ک حد نداره،انگار مجردم و تنها دارم زندگی میکنم😐از صب تا شب تنهام و بیکار و به مرز دیوونگی میرسم

بافتنی و خیاطی کهههه اصن حوصلم نمیکشه،فیلم گوشیم ک پایه ثابته ولی خب دیگ تاثیری نداره،جدی با بچه هم ...

اره دیگه حوصله ادم سر می‌ره حتی با بچه معجره که نمیخاد انتفاق بیافته من خیلی دوست داشتم شوهرم پولدار بود سر کار نمیرفت همش تو خونه بود چخوب میشد وقتی هست نمدونم زمان چجوری میگذره

اره دیگه حوصله ادم سر می‌ره حتی با بچه معجره که نمیخاد انتفاق بیافته من خیلی دوست داشتم شوهرم پولدار ...

لنشالله ک یه روززز اونقدری پولدار شی ک وقتی چیزی خریدی به قیمتش فک نکنی😉شوهرتم همش پیشه خودت باشه،نمیدونم گفتم شاید بچه سرگرم کنه،شوهرمم میاد دوتایی باهم حوصلمون سرمیره🤣فک کنم دچار روزمرگی شدیم

جونم برات بگه می تونی یه سگ گربه طوطی هر کدوم که دوس داری نگه داری کنی دیگه وقت هیچی نپاری 

میدونی چقدررر گرونه،خعلیی دوس داشتم یه سگ داشته باشم☹یبار خرگوش اوردم طبقه سومیم نمیدونم چجوری گم شد😐

لنشالله ک یه روززز اونقدری پولدار شی ک وقتی چیزی خریدی به قیمتش فک نکنی😉شوهرتم همش پیشه خودت باشه،ن ...

شوهرم که هست ۳تایی با بچه بازی میکنیم شیکموهم هست هی چیزی درست میکنم هی میخوریم منم به ولع میاره با اشتها میخوره،ظرفارو باهم میشوریم،فیلم میبینم میخندیم بچه رو میپیچونیم‌میریم آمپول بازی😈خخخ شوخی کردم خوش میگذره کلا

ولی بیپول باشن میشن زهرمار تلخ و تو خود فرو رفته خدانیاره بیپولی