2777
2789
عنوان

مصرف دوفاستون؟؟؟

227 بازدید | 11 پست

سلام بچه هامن ۹ماهه تواقدامم این ماه روز۱۲پری سونودادم ودکترگف که فولی ازتخمدان راست ازادشده اقدام کردم وروز۱۳دوفاستون خوردم حالاشبابدنم گرمیگیره کسی تجربه ای ازنصرف دوفاستون داره؟بنظرتون گرگربتگی ازعوارض دوفاستونه؟ضمنازیردلمم دردخفیفی احساس میکنم اینم مربوط به دوفاستونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تجربه ای از مصرف دوفاستون ندارم ، اما فکر میکنم گرگرفتگی و درد زیر شکم علائم بارداریه

اخه این ۹ماه هرماه یه علامتی ازبارداری داشتم وهمهشون مال داروهابودولی هیچ وقت گرگرفتگی نداشتم

سلام عزیزم من هشت ماهه هر ماه دوفاستون میخورم..تعریق زیاد و گر گرفتگی هم دارم از شروع تخمک‌گذاری بیش ...

اره منم دقیقاعوارض دوفاستون بودوسرموقع پری شدم

منم دوفاستون مصرف کردم همین علائم رو داشتم و فکر میکردم باردارم همش. ۶ ماهه اقدامم، لعنتی آدم از وقت ...

منم این ماهم پری شدم ولی واقعادلم شکست ایشالله که خدابه دل ههمون نگاه کنه😔😔

منم این ماهم پری شدم ولی واقعادلم شکست ایشالله که خدابه دل ههمون نگاه کنه😔😔

عزیزم😔 چون خودم خیلی وقته منتظرم میفهمم چه احساسی داري. ایشالا ماه ديگه جفتمون خوش خبر باشیم