2777
2789

خدا دنیا را اینطوری درست نکرده 

این آدمهاهستند که با بدیهاشون دنیا راغیر قابل تحمل کردند 

خداجهان راپاک پاک آفرید 

چراباهم  اینطوری می کنیم ؟چرادنیارا برای هم تنگ وزندگی هارابرای هم سخت میکنیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول یکی 

مارو گذاشتی با یه سری حافظ دینت 

تو مهربونی اما رفیقای گیرت ندارن رحمی بهمون 

نمیکنی قضیه یه سیب تموم 

فقط یه سیب حروم 

باغت اباد اما تاوون سیبت کرده 

ماها رو بدجوری کبود 

این اهنگ اومد تو ذهنم بعد خوندن متنت

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
به قول یکی  مارو گذاشتی با یه سری حافظ دینت  تو مهربونی اما رفیقای گیرت ندارن رحمی بهمون ...

نه عزیزم ماتاوان یه سیبو نمیدیم ماداریم تودنیایی زندگی می کنیم که آدمهای باانصاف نسلشون روبه انقراضه...همه همه چیزوبرای خودشون می خوان حتی به قیمت نابودی دیگران

نه عزیزم ماتاوان یه سیبو نمیدیم ماداریم تودنیایی زندگی می کنیم که آدمهای باانصاف نسلشون روبه انقراضه ...

اگه حوا اون سیب کوفتی نمیخورد الان اینجا نبودیم درهمچین حالی

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
حرف حق جواب نداره گلم کاملاموافقم  حالابایدکلی ریاضت بکشیم بلکه برگردیم سرجای اولمون

اوهوم 🥺 میدونی چون هرکس به اخلاق خودش مردمو میبینه مثلا یکی که هیزه فک میکنه همه هیزن یا یکی که خیانت کاره به دیدش همه خیانت کارن برای همین دنیا جای بدی شده 

اوهوم 🥺 میدونی چون هرکس به اخلاق خودش مردمو میبینه مثلا یکی که هیزه فک میکنه همه هیزن یا یکی که خیا ...

به نظرم نه چون مهیارها تغییرکرده چون هرکس صادق وبی ریا باشه میشه میشه ساده لوح 

هرکس دغل وفریب کارباشه میگن زرنگ وزبل 

می دونی ارزشها وضد ارزشها تودیداکثریت جاشون ومعنیشون عوض شده

به نظرم نه چون مهیارها تغییرکرده چون هرکس صادق وبی ریا باشه میشه میشه ساده لوح  هرکس دغل وفریب ...

اینم حرفیه تازه بعضیا هم بیشتر با ادمی که همین دغل کار و فریب کار باشه میگردن نسبت به ادم ساده لوح اگه هم نزدیکش بشن بیشتر برای سود خودشونه دیدم که میگم