2777
2789

شبتون بخیر

یه دعایی میخام رلم بیاد خاستگاریم به قرانی که هرشب کنارش گریه میکنم قسم دوسش دارم لطفاااا هر دعایی که میدونید و نتیجه گرفتین بگین تا اخر عمرم ممنونتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخواد خودش میاد اخه با دعا که نمیشه کسیو اجبار کرد

برات دعا میکنم هرچی صلاحته همون بشه عزیزم

هرکی امضامو میخونه فقط ازش خواهش دارم برای شفای مریضیم دعا کنه صدای من به گوش خدا نمیرسه شاید شما با دلای پاکتون برام دعا کردین خدا یه نگاه به منم بکنه😔🖤

خوشش بیا خودش میاد فقط نزار اسمت بمونه آویزون 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
بذار برم بگردم ولی تجربشون نکردم گفته باشم

تلگرام چیزی پیدا نکردم تو نت سرچ کن خودت

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤