دختر_کبریبت_فروش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 53 عنوان بیست و جهار سالگی برای کنکور دادن دیره 145 بازدید | 29 پست علدم ازمایشگاهی خوندم تموم کردم میخوام دوباره کنکور بدم خدایی دندون پزشکی و پزشکی بهترین رشته هان و گرنه بری ناخن کار بشی بهترهمیخوام دوباره کنکور بدم ولی مسخره اطرافیان شدم🤣 1404/08/17 | 15:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحانننننننننن عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1448 نه. اشتباه میکنه هر کی مسخره میکنه . اگر هدف داری بخون
پونه_کنکوری عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 493 من اکسم هوشبری خوند ۲۳ تموم کرد خوند کنکور توی ۲۴ پزشکی قبول شد ورودی ۴۰۳
سانازتکیدو عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 466 اصلا دیر نی پسرعموی من ۲۴ سالگی کنکور داد پزشکی قبول شد الانم ۲۷ سالشه سال سوم پزشکی رو داره تموم میکنه ولی خب خیلی سخته دیگه همیشه میگه کاش یکم بیشتر میخوندم میرفتم دندون پزشکی خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤
دختر_کبریبت_فروش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 53 همون ناخون کار بهتره زودتر هم به درآمد میرسی 😂 دیگ برای کسایی ک درس خون بودن از ابتدایی و تیزهوشان ودانشگاه خوب درس خوندن ناخن کاری افت داره
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 1357 اسی تو که تو بیمارستان و کلینیکا بودی بنظرت پزشکی یا دندون؟ وضعیت دانشجو های پزشکی چطوره نازنین خانوم هستم🧚🏻♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که میگذرن :) مهربونتر نظر بده، از پشت گوشیام آدم دلش میشکنه🥲🥀
قوز_نکن_آب_بخور عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 300 نمیخواد به کسی بگی برای کنکور میخونی که قضاوتت کنن ‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(:
دختر_کبریبت_فروش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 53 من اکسم هوشبری خوند ۲۳ تموم کرد خوند کنکور توی ۲۴ پزشکی قبول شد ورودی ۴۰۳ طرح نرفت؟
خشم_شب_m عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 989 دیگ برای کسایی ک درس خون بودن از ابتدایی و تیزهوشان ودانشگاه خوب درس خوندن ناخن کاری افت داره دیگه اینو خودتون بهتر میدونید ولی درامد ناخون کار اینام خدایی خوبه 🎯🤍☝️
meammeam عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 3956 وا خانومه ۳۵ سالشه برای کنکور میخونه ۲۴ سال چرا دیر باشه دندون ۳۰ سالگی هم قبول بشی می ارزه منم میخونم به همین هدف🤤 شانه ات را دیر آوردی
دختر_کبریبت_فروش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 53 اصلا دیر نی پسرعموی من ۲۴ سالگی کنکور داد پزشکی قبول شد الانم ۲۷ سالشه سال سوم پزشکی رو داره تموم می ... پزشکی درمان هست خیلی قشنگه خداییهمه کارشناس ها انگار زیر دست پزشک هستن خدایی همه کار میکنن تا پزشک تشخیص بده بعدم من تطبیق هم میخوره کمی
سانازتکیدو عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 466 پزشکی درمان هست خیلی قشنگه خداییهمه کارشناس ها انگار زیر دست پزشک هستن خدایی همه کار میکنن تا پزشک ت ... اره خیلی شیرینه من خودم دارم میخونم برا پزشکی خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤