2777
2789
عنوان

چطور یه پسرر...!

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 50 پست
لازم نیست دعا بخونی!! خیلی جدی بگو من واقعا نمیخوام ادامه بدم و دیگه جواب پیاما و زنگ هاتو نمیدم و ...

هیچ بهونه ای نمیده دستم ..واقعا بعضی کاراش خیلی بچه گونس.. تو خرج کردن افتضاح..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام خونواده ها میدونن.ابرچ ریزی میشه ، بعدا اومدو پسره کاری دست خودش داد ،یا یکی بیاد بپرسه دلیلت چ ...

ببین منطقی فکر کن 

برو مشاوره دلایلتو بگو بهش 

الان در دوره ی آشنایی کات کنی 

بهتر هست بعدا در ازدواج با بچه نتونی دیگه تحملش کنی

اینم دعا خوندن داره؟  ببخشید ولی حماقتت دقیقااا شبیه حماقت خواهرمه که یک مااه کمتر از یکماه فق ...

بقران نمیدونم چه غلطی کنم.چی بگم تمام خونواده ها میدونن...همه هی میپرشن عروسمون کی قراره بیاد...پسره هرچی میگم گوش میکنه ولی زندگیه قرار نیست هی من بگم اون انجام بده..خودش نباید شعور داشته باشه ،بدونه زن چی میخواد..مثلا یجا بریم میگه پیاده برگردیم خونه ک پول تاکسی نده..در عوض خوراکی میخره ..من بدم میاد با من احساس راحتی کنه..کلاس نداره

بقران نمیدونم چه غلطی کنم.چی بگم تمام خونواده ها میدونن...همه هی میپرشن عروسمون کی قراره بیاد...پسره ...

حالا یعنی وقتی بهش میگی به حرفت گوش میکنه؟

الان فقط اعتراضت اینه چرا باید همش بگی؟

به هر حال اگر رد کردن خودت فایده نداره یا مشاور یا پدرت باید نامزدی رو بهم بزنن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
واقعا دارین نقشه میکشین چجور دل آدمو بشکنین😐یکی میگه بگو دوست پسر پیدا کردم.. یکی میگه کات کن خب حق ...

هرچی بگم‌خب میگه تو بهم بگو من انجام نمیدم ..مستقیم با غیر مستقیم میفهمونم من چی وچجور شخصیتی دوس دارم اما طرف ذاتش همینه عوض نمیشه..میگه میشم ولی نمیبینم...مثلا ی قبرستونی بریم میگه پیاده برگردیم .اخه پسر چرا نباید جلوی من لااقل کلاس داشته باشه..؟؟؟چرا نباید اداشم هست اون روزو مثل مردای دیگه اسنپ بزنه تاکسی بگیره..ب روش اوردم باز دوباره تکرار کرد..خرجای خوراکی میکنه ولی برای شارژ نه برای کرایه نه...کافه و رستوران نه.خوراکی میخره مثل بچه ها...خب شخصیتش برام جذاب نیست ..تک تکشو ب روش اوردم.دیگهنمیدونم چکار کنم دور شه بره...غلطی کردم موندم توش..تمام خوانوادش میدونن.ابروش میره.من ب هیچکس نگفتم جز پدر مادرم.از اول بشگفتم ب کسی نگو ب همه گفت .حتی منو برد خونه خالش مجبور شدم برم..خیلی بد میشه براش خیلی.خدایا نجاتم بده

حالا یعنی وقتی بهش میگی به حرفت گوش میکنه؟ الان فقط اعتراضت اینه چرا باید همش بگی؟ به هر حال اگ ...

بچگونس کاملا برخوردش ..هرکی بی ادب دهنه . شوخی بیجا میکنه از نظرش خوبن...ادم کم حرف و تحصیل مرده ب نظرش خشکه و بلد نیست شوخی کنه..برنامه کافه گذاشتیم کنسل کرد..حالا مثل بچه خوراکی میخره میاد دم در....هر روز میگه بیام خونتون...نصفه شب میاد دم دروازه میشینه 

فانتزیهاتون با هم متفاوته 

اینو یا مشاور یا پدر و مادر شما باید بهش بفهمونن و قاطعانه رد کنن

دیگه شما هم لازم نیست نگران مسائل خانوادگی ایشون و آبروش باشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
فانتزیهاتون با هم متفاوته  اینو یا مشاور یا پدر و مادر شما باید بهش بفهمونن و قاطعانه رد کنن ...

خودم که فکر نمیکنم بتونم خودمو بکشم بیرون 

ب نظرم یجکاری میکنه ک دلم بسوزه از مظلوم بودنش 

فقط خدا نجاتم بده ،خودش دلسرد بشه بره

اخه خوبی میکنه نمیتونم باهاش بد باشم..ای خدا چه بود کردم .بخدا از اول گفتم فقط اشناشیم و ب کسی نگو.شاید از هم خوشمون نیومد .اما برا اون همه چی تموم شده بود از اول چون میشناخت

حتما باید بی محلی کنه ک جدبش شی. نامزد من منو داغون کرده با بی توجهیاش و جذبع مسخرع مردونش😔😔

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻