2777
2789
عنوان

چطور یه پسرر...!

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 50 پست

واقعا چرا دخترا ادمی ک دوستشون داره رو میگن آویزن و ضعیف

حتما باید پسر سگ محل کنه ک جذاب باشه؟ 

جلل خالق

باز اون موقع تایپیک میزنید چیکار کنم دوست پسرم بهم محل بده

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا دخترا ادمی ک دوستشون داره رو میگن آویزن و ضعیف حتما باید پسر سگ محل کنه ک جذاب باشه؟  ...

ربطی نداره شخصیت پسره براش جذاب نیس واقعا دلایلی که گفت بنظرم برای کات کافین ولی نمیدونم چرا میترسه که بگه منتظره پسره بگه نمیخوام به پدرش بگه جوابشون کنه

❤️💍

از همون اولش بهم چسبید ،صدبار گفتم فقط اشناییه...باز حرف خودشو میزنه..بقران دلم میسوزه ولی واقعا برا ...

ببین منم شرایط ترو داشتم با همچین موردی

اما دلت برا خودت بسوزه خ رک بگو

منو تو نمیتونیم باهم باشیم من بهت احساسی ندارم نمیخام بت اسیبی بزنم....

نمیتونم گرفتار شدم ،نمیتونم بگم ازت خوشم نیومد..تو روش نگاه کنم بگم بچه ای ؟چی بگم ..هرچیو بهونه کرد ...

بهش بگو اتفاقا. اول ناراحت میشه ولی درس عبرت میشه برا هردوتون

ربطی نداره شخصیت پسره براش جذاب نیس واقعا دلایلی که گفت بنظرم برای کات کافین ولی نمیدونم چرا میترسه ...

منظورم اون تیکه از حرفش بود ک میگه پسره اویزونشه

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡