2777
2789
عنوان

برا تولد پسرم غذا چی خوبه؟ نظرتونو بدین خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 52 پست
البته میتونی یه پرس کبابم بگیری اینجوری اضافه هم نمیمونه که بخوان ببرن

اخه اونا از این کارا هیچوقت نکردن، خواهرشوهر شام دعوتمون کرد بعد آش دوغ با پنیر و سبزی گذاشت جلومون، گفت مهم اینه که دور هم باشیم 😷

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۶ نفر

دوست داری ساندویچی باشه یا غذای گرم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من برای اولین تولد پسرم . کباب گرفتیم الویه درست کرده بودیم و قرمه سبزی بود با مخلفات و ..‌

خیلی خوبن اینا، از طرفی هم کلا همه رو خودم باید انجام بدم، کلا کسی نمیاد کمک

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
کشک بادمجون هم میشه درست کرد؟ فینگر فود که ایاقتشو ندارن 😅

عزمزمه کشک بادمجون به تنهایی نمیشه درست کرد چون غذایی نیست که همه خوششون بیاد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

چیکن استراگانوف هم خوبه

عضو: گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار....تاریخ شروع ۱ آبان ۱۴۰۰...وزن شروع:۶۷🙊...هدف اولیه: ۶۳ ...هدف بعدتر:۵۹ ... هدف  بعدترش:۵۶...هدف آخر :۵۳🤩👌🎉 

ولی خب اسی اینم در نظر بگیر که اولین تولد اقا پسرته!بهتره یه تولد به یاد موندنی باشه!که وقتی چهار سال بعد یه نیگا به عکسای تولد انداختی حسرت نخوری که وای چرا انقد کم هزنیه کردم؟فقط بخاطر اینکه فلانی مارو مهمون نمیکنه!

میخوای شام باشه؟ عصرونه باشه؟ چی باشه

میخواستم شام باشه ولی الان دارم فکر میکنم عصرونه باشه، اما عصرونه باشه اونا شامم میخوان ، تا اخر شب میمونن 🥺

ما توی تولدا چون خیلی خوراکی میخوریم معمولا ساندویچ رو انتخاب میکنیم به عنوان غذا هم راحته،هم کثیفی ...

ساندویچ هم گزینه خوبیه

میدیدم که مزه میپرونن که کرونا و فلان اعصابم خورد میشد ولی واقعا بدکوفتیه، تو همین دسته جمعیا گر ...

ایشالا زودتر خوب بشی، نه همشون اگر خدا بخواد واکسن زده شده و بچه های خوبین از نظر رعایت بهداشت

اخه اونا از این کارا هیچوقت نکردن، خواهرشوهر شام دعوتمون کرد بعد آش دوغ با پنیر و سبزی گذاشت جلومون، ...

عزیزم اگه میخوای جلوش کلاس بزاری 😀 یا سنگ تموم واسه تولد پسرت بزاری درست کن ولی اگه میبینی حرفاشون برات مهم نیس و ارزشی ندارن بنظرم به یه ماکارونی اکتفا کن مثلا من خودم خیلی برام مهمه که مهمونام بگن سارا باسلیقس🤭 واسه همین خیلی اذیت میکنم خودمو البته اونام واقعا باسلیقن

آدم اول باید خودش گرون باشه ، بعد خونه و ماشینش 👌
میخواستم شام باشه ولی الان دارم فکر میکنم عصرونه باشه، اما عصرونه باشه اونا شامم میخوان ، تا اخر شب ...

یه سالاد ماکارونی و یه هویج پلو درست کن تمام،هویج پلو مزه ش همه پسنده ،مجلسی هم هست،کم هزینه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اگه فرد سن بالا تو مهمونی باشه معمولا اهل ساندویچ‌و‌ماکارونی نیستن پس بهتره قورمه یا قیمه بذاری  ...

یدونه داریم

اومدم بگم دیدم دوستان همه پیشنهادهای مهم رو دادن😁 من ساندویچ مرغ رو پیشنهاد میکنم. با سالاد مک ...

اینم خوبه 🤔

دارم لیست میکنم