2777
2789
عنوان

برا تولد پسرم غذا چی خوبه؟ نظرتونو بدین خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 52 پست

ممنونم ازت، اتفاقا یه همچین چیزی لازم دارم که خودمم بتونم شادی کنم

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیسل که خیلی سخته فقد باید کلی وقت بذاره سرخ کنه اونم دقیقه ۹۰ چون اگر زودتر سرخ کنه که اصلا خوب نم ...

برای من خیلی راحته تو فر داغ میکنم لحظه آخر تاحالا هم بد نشده

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
اسی یه تولده دیگه لیاقت دارن ندارن تو داری برای بچت تولد میگیری . خوشت نمیاد خب دعوتشون نکن با خونوا ...

دعوت نمیکنم که خودشون خودشونو دعوت کردن

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
دوست داری ساندویچی باشه یا غذای گرم

اونی که راحت تره

عزیزم اگه میخوای جلوش کلاس بزاری 😀 یا سنگ تموم واسه تولد پسرت بزاری درست کن ولی اگه میبینی حرفاشون ...

منم خیلی دوست دارم چند مدل غذا درست کنم و بریز به پاش، ولی خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم این همه زحمت کشیدم آخر سر به جای تشکر ایراد الکی میگیرن، وگرنه واقعا هزینه مهم نیست، الکی ایراد میگیرن و میشینن از خودشون نظر میدن که باید این کارو میکردی

یه سالاد ماکارونی و یه هویج پلو درست کن تمام،هویج پلو مزه ش همه پسنده ،مجلسی هم هست،کم هزینه

ایول این از همه بهتر بود، به درد کار من میخوره

منم خیلی دوست دارم چند مدل غذا درست کنم و بریز به پاش، ولی خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم این همه زحمت ...

پس هیچی وقتی انقد نمک نشناسن سخت نگیر به خودت یه ماکارونی یا یه مدل غذای خورشتی کافیه بریز بپاش نکن اصلا

آدم اول باید خودش گرون باشه ، بعد خونه و ماشینش 👌