2777
2789
عنوان

برا تولد پسرم غذا چی خوبه؟ نظرتونو بدین خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 52 پست

به نظزم همین کیکتونو بگیرین...با چندتا مخلفات...الان دیگه بریز و بپاشی مثل مرغ بریون و نمیدونم چی مد نیس...همین کیک با یه فینگر فودی چیزی...حالا فینگر هم سخت بود سالاد ماکارونی و اینا درست کنین..وایسین عکس بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم بگم دیدم دوستان همه پیشنهادهای مهم رو دادن😁

من ساندویچ مرغ رو پیشنهاد میکنم.

با سالاد مکزیکی

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
الویه کشک بادمجون ماکارونی اگه وقت و حوصله داری فینگرفود

کشک بادمجون هم میشه درست کرد؟

فینگر فود که ایاقتشو ندارن 😅

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

غذا اصلی جوجه

پاستا  آلفردو

سالادم؛سالاد کلم سفید و هویج و نخود فرنگی

ژله و اینا

عضو: گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار....تاریخ شروع ۱ آبان ۱۴۰۰...وزن شروع:۶۷🙊...هدف اولیه: ۶۳ ...هدف بعدتر:۵۹ ... هدف  بعدترش:۵۶...هدف آخر :۵۳🤩👌🎉 
به نظرم برای تولد پلو و اینا خوب نیست غذا های سرد بهتره مثلا سالاد ماکارانی  الویه  فی ...

سالاد ماکارونی هم خوبه، الویه تو فکرم بود

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
کشک بادمجون هم میشه درست کرد؟ فینگر فود که ایاقتشو ندارن 😅

اره عزیزم ما همیشه تولدامون درست میکنیم همراه سالاد الویه

آدم اول باید خودش گرون باشه ، بعد خونه و ماشینش 👌
سر جمع چند نفر میشید

۱۶ نفر

کشک بادمجون هم میشه درست کرد؟ فینگر فود که ایاقتشو ندارن 😅

اسی یه تولده دیگه لیاقت دارن ندارن تو داری برای بچت تولد میگیری . خوشت نمیاد خب دعوتشون نکن با خونواده خودت خونه مادرت تولد بگیر

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
الویه و شنیسل درست کن با سالاد کاهو و ژله خیلی خودتو خسته نکن

شنیسل که خیلی سخته فقد باید کلی وقت بذاره سرخ کنه اونم دقیقه ۹۰ چون اگر زودتر سرخ کنه که اصلا خوب نمیشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
سالاد ماکارونی هم خوبه، الویه تو فکرم بود

الویه خیلی دردسر داره برای جمعیته بالاااا...خرجم میبره بالا

حواست ب اینم باشه

عضو: گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار....تاریخ شروع ۱ آبان ۱۴۰۰...وزن شروع:۶۷🙊...هدف اولیه: ۶۳ ...هدف بعدتر:۵۹ ... هدف  بعدترش:۵۶...هدف آخر :۵۳🤩👌🎉