2777
2789
عنوان

دیشب یه مرده زنش و

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 99 پست
الان یه عده میان میگن ببین زن چیکار کرده که مرد به جنون رسیده  دیگه نمیتونم تک تکشونو ریپلای ک ...

کامنت بالای سرت💔

اینا فکرکردن همه مثل خودشونن ،راست میگن کافر همه را به کیش خود پندارد

حتما خودشون ی کاری کردن که همه رو مثل خودشون میبینن..

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا که میگن حتما زن یه کاری کرده یا دلیل محکم داشته براتون خدایی نکرده این اتفاق بیفته چی میگین حتی ...

صد درصد روانی بوده اصلا چرا در رفته چرا بچه هاش و حبس کرده

شکسته روحم دست رو دلم نزار
امیدوارم به کسی بر نخوره ولی هیچ منظوری ندارما  من کلن از آدمایی که کرد کرمانج باشن میترسم ...

کرمانج ها برای خراسان شمالی هستند بنظرم.ولی خب آدم بدو خوب همه جا وجود داره.خبلی ها انسانهای بسیار شریفی هستند ولی خب بعضی قومیت ها جنگجو هستند.و بیشتر افکار طایفه ای و قبیله ای و رو‌کم کنی و قدرت و جنگاوری دارند.و قتل های ناموسی توشون زیاده.این بنده خدا رو که نمی‌دونم چرا به روش داعشی کشتن ولی انسان هر جرمی هم کنه کشتن سزاش نیست.مگر در میدان جنگ.خونه محل زندگی و آرامشه نه وحشی گری و خون ریزی 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

میگین زنه شاید یکاری کرده اصلا خیانت کرده...مگه دلیل میشه؟؟؟طلاقش بده حق نداره دست رو زنش بلند کنه...اگ مرد خیانت کنه زن مگ میتونه کاری کنه؟نهایتش همه میگن طلاق بگیر..کسی تاحالا گفته برو با چاقو بکشش؟؟؟ بخدا دنیا خیلی خراب شده خانوما مردا رفته رفته دارن بدتر میشن کثیف میشن حالا ب هردلیلی داره... خانوما باید هممون پشت همدیگه باشیم...بخاطر دخترامون اگ برای خودتون ارزش قائل نیستید..

عزیزم کرمانشاه آدم خوب بسیار داره بدم داره مثل شهرای دیگه مثل همه جای دنیاکه بدو خوب داره

استارترکاش اسم شهرو نمیاوردی چون واقعا نمیدونم چرا انقد دید خیلیا نسبت به کوردا منفی 

استارترکاش اسم شهرو نمیاوردی چون واقعا نمیدونم چرا انقد دید خیلیا نسبت به کوردا منفی 

نمیدونم والادچه هیزم تری بهشون فروختیم آخه خیلی پرسیدن بخاطرهمین گفتم من الان یزدم هرکی میدونه کوردیم قربون صدقه مون میره

متأسفم برات.. زنان_برعلیه_زنان#  

چطوره وقتی میان میگن شوهرم خیانت میکنه این هشتگ رو نمیزنین؟؟؟؟ 

الان حرف من شد زنان بر علیه زنان؟؟؟ 

خب شما میخواین از حقیقت فرار کنید حالا که مازن هستیم یعنی هممون عین هم هستیم و همه مرداهم عوضی؟؟؟

درسته مرده روانی بوده حق کشتن زنش رو نداشته اما بی دلیل هم اینکارونکرده با دوتا کلمه که اینجا میگن شماها شدین کارآگاه و ته قضیه رو پی بردین؟؟؟ 

شیطونک سابقم 🤭
چطوره وقتی میان میگن شوهرم خیانت میکنه این هشتگ رو نمیزنین؟؟؟؟  الان حرف من شد زنان بر علیه زن ...

چرا این سوال و از خودت نمیپرسی؟؟؟

ی جوری با اطمینان میگی حتما زنه ی کاری کرده مگه تو توی زندگیشون بودی میدونی چیکارکردن؟

بعدشم،،زنه هرکاری کنه مرده حق نداشته بکشش حالا چه خیانت چه چیز دیگه..

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
چطوره وقتی میان میگن شوهرم خیانت میکنه این هشتگ رو نمیزنین؟؟؟؟  الان حرف من شد زنان بر علیه زن ...

هر کاریم کرده باشه فوقش طلاقش میداد حق نداشته به این شکل وحشت ناک بکشتش میدونی چه آثار بدی روی روح و روان اون بچه های بی گناه گذاشته

همه شماهایی که میگید زنه بی تقصیره و شوهرش حق کشتنش نداشته همونایی هستید که اگه یکی تاپیک بزنه بگه میخوام شوهرم رو بکشم تشویقش میکنید چون میدونین جرات چنین کاری رو نداره 

اما مردا نسبت به ما جرات بیشتری دارن

بعضیاشونم مثل این اقا روانین وهرکارییی ازشون برمیاد 

درسته شوهرش حق کشتنش نداشته ولی ما توی شرایطش نیستیم که بفهمیم مقصراین قضیه کیه 

ولی یچیز مشخصه اینکه دوتاشون مقصرن یهویی که این اتفاق نیوفتاده خدا میدونه از چه چیز کوچیکی به اینجا رسیده

شیطونک سابقم 🤭