2777
2789
عنوان

کدوم پسر رو انتخاب کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 49 پست

[QUOTE=213975434]چرا دارم  با توجه ب همون نظر دادم  ک هرچقدم طرف خوب باشه چون پسره بالاخره تفاوتایی هس و ...[/QUOTE

والو چی بگم ولی درنظر من این نبوده شاید برا شما اینجوری هست

خوشبخت باشید🌹

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مورد بعدی هم یه پسر دانشجوی ترم 3 پزشکی هست که من تو بیمارستان دیدمش من از وقتی شناختمش خیلی ازش خوش ...

والو برا من نوعی اگر بودم دومی هم مناسب نیست 

هیچکدوم 

شما خودت رو بسنج 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
مورد بعدی هم یه پسر دانشجوی ترم 3 پزشکی هست که من تو بیمارستان دیدمش من از وقتی شناختمش خیلی ازش خوش ...

من بدووووون شک دومی رو انتخاب می کردم تو این موقعیت

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink

مگه ترم سه بیمارستان میرن؟

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

مشخصه این پسره بهتره 

ببین پسره زر زیاد میزنن که تومو میکشم و بعد تو میمیرم و ازن چرت و پرت ها    ولی هیچ غلطی نمیکنن خیالت راحت بعد تو بهتر از همیشه میره پی عیاشی    

دخترا هر چی ضربه میخورن از سادگی و دلرحمی شونه 😓

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی ❤🌱

بیخیال اولی شو بدون خبر برو

دومی م باید مطمئن شی 

قصدش‌چیه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یادت باشه اگه تو یکی رو ول کنی ک با هزار نفر دیگه هم هست خودشو نمی کشه عمرننننننن

اگرم بکنه مسئولیتش با تو نیست

تو ک قرار نیست ب هر حال دیگه ببینیش پس اصن خبری هم نگیر ازش ک مرده یا نمرده

نمی دونم چطوری با یه خیانت‌کار موندی واقن ://

تا تهش خیانتکار می مونن اینا

چون تعهد ذاتیه

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink
میگه نمیگم فقط چون اگه تو بری امیدی به زندگی ندارم برا همونه    

اگه تو مهم بودی واقعن براش 

هیچ وقت به دختر دیگه ای فکر نمیکرد چ برسه به پیج فیک و لاس وو....

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی ❤🌱