2777
2789
عنوان

کدوم پسر رو انتخاب کنم؟

429 بازدید | 49 پست

سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنین یه تاپیک در این مورد داشتم من ولی میخواستم نظر چند نفر دیگه رو هم بفهمم 

من راستش حدود 3 سال هست که با یه پسری دوستم ایشون خیلی مهربون هستن و پیمانکار معدن هستن اما حدود 2 سال پیش متوجه شدم غیر من با چند نفر دیگم حرف میزنه اصلا یه اکانت داشت پر دختر بود اون موقع قران اورد و قسم خورد که دیگه تکرار نمیکنه این کار رو ولی من اصلا دلم باهاش صاف نشد و همش نگرانم اگه ازدواج کنم و تکرار کنه چی 

هر وقتم بحث جدایی میشه میگه خودم و میکشم چون تو جداشی من هیچ امید دیگه ای به زندگی ندارم . خیلی ام جدیه بخدا حس میکنم خودشو میکشه همین باعث شده تا الان جرات نکردم ازش جدا شم 

مورد بعدی هم ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ پسریو انتخاب نمیکنم 

خوبترین پسرم دنیام ک باشه نمیشه باهاش کنار اومد 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

بعد از اون دفعه که عذرخواهی کرده واقعا پشیمون شده؟ یا بازم تکرار کرده؟

و در کل هیچکس بعداز کسی خودشو نمیکشه... 

برو پی عقلت و تصمیم درست رو بگیر

بحث یه عمر زندگیه، با تهدید به خودکشی که نمیشه آینده خودتو فدا کنی🤷🏻‍♀️

اولی ک همین اول ردشد😏

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
من هیچ پسریو انتخاب نمیکنم  خوبترین پسرم دنیام ک باشه نمیشه باهاش کنار اومد

😐ن بابا اشتباه میکنی 

مگه شما نامزد نداشتید؟ 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
😐ن بابا اشتباه میکنی  مگه شما نامزد نداشتید؟

چرا دارم 

با توجه ب همون نظر دادم 

ک هرچقدم طرف خوب باشه چون پسره بالاخره تفاوتایی هس و اعصاب و صبر فولادین میخواد 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

مورد بعدی هم یه پسر دانشجوی ترم 3 پزشکی هست که من تو بیمارستان دیدمش من از وقتی شناختمش خیلی ازش خوشم اومد مومن بود خیلی اصلا تو بیمارستان میدیدمش(خودمم دانشجوی پرستاریم) دلم ضعف میکرد انقد که با علاقه بهش نگاه میکردم یه بار رفتیم بیمارستان همون روزی بود که اونام میومدن اون روز نیومده بود انقد دلم گرفتا ناخوداگاه گریه کردم ... اما خدا خیلی دوسم داشت این پسر منو تو اینستا فالو کرد خیلی شانسی بعدم استوریم و ریپلای کرد و بحث باز شد و بهم گفت اونم از من خیلی خوشش میاد  و من بهش گفتم شرایطم بده برا شروع رابطه اما اون میگه خیلی عاشقمه و میگه فقط بهش یه جواب قطعی بدم

حالا موندم چه خاکی تو سرم کنم نه اون اولی ولم میکنه نه من دلم میاد این و ول کنم اصلا دارم دییونه میشم