2777
2789

و سه تا شماره دیگه تو گوشی من نبود ی شماره دختر خاله ام ب اسم کبوتر سیو کرده بود یقیه اچی و ریانی کبوتر نمیخوام ب روش بیارم همش فکر بد میکنم چرا شمارش برداشته تو کاغذ نوشته تو ماشین گذاشته یادش رفته ک قایم کنه گفتم اون ۳ شماره رو با خط دیگه زنگ بزنم ببینم دختر یا پسر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپا با کبوترش اوج نگیره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بدبین نباش 

یه بار شوهرم برای تولد من نیاز به کمک داشته به دختر خالم که متأهله زنگ زده بود برا من کیک بگیره...ک اونم نگرفت☹️

تیکر رسیدن به آرزومه...  کاربری دومم هست...یه مدت بدون عضویت اینجا میچرخیدم  ...بازم اومدم.سری قبلی شناسایی شدم   

چه قدر شرم و حیا کم رنگ شده تو جامعه!!!همین کارا برکتو از زندگی ها برداشته!!!اخه بگو مرتیکه،خوبه خودت زن داری و دنبال زن شوهرداری!!

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

اگه به روش نیاری حتما به دخترخالت پیام میده یا زنگ میزنه...

بهش بگو دخترخالم یه مزاحم داشت شوهرش رفت پیداش کرد تا میخورد اونو زد انقد که خون بالا آورد...😐

حداقل بی خیال دخترخالت میشه...

تا بفهمی بقیه خانومن یا آقا...

بدبین نباش  یه بار شوهرم برای تولد من نیاز به کمک داشته به دختر خالم که متأهله زنگ زده بود برا ...

شوهر من دختر خاله ام فقط دو بار دیده اونم عقد و عروسی الان پیش شوهرش ی کشور دیگه زندگی میکنه موقتی میدونم قصد و نیتی داره چون دختره خاله ام خیلی خوشگل

دختر خاله ام عاشق شوهرش ی بچه داره میره دکتر واسه اقدام ب دومی

چن سالته

اگه واقعا اینقدر شوهرت هوله بترسونش

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."