و سه تا شماره دیگه تو گوشی من نبود ی شماره دختر خاله ام ب اسم کبوتر سیو کرده بود یقیه اچی و ریانی کبوتر نمیخوام ب روش بیارم همش فکر بد میکنم چرا شمارش برداشته تو کاغذ نوشته تو ماشین گذاشته یادش رفته ک قایم کنه گفتم اون ۳ شماره رو با خط دیگه زنگ بزنم ببینم دختر یا پسر
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
چه قدر شرم و حیا کم رنگ شده تو جامعه!!!همین کارا برکتو از زندگی ها برداشته!!!اخه بگو مرتیکه،خوبه خودت زن داری و دنبال زن شوهرداری!!
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
دختر خاله ام عاشق شوهرش ی بچه داره میره دکتر واسه اقدام ب دومی
چن سالته
اگه واقعا اینقدر شوهرت هوله بترسونش
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."