2777
2789
عنوان

چند تا دوست خوب میخام

204 بازدید | 22 پست

کسی تا حالا بوده از طریق این سایت دوست پیدا کنه و روابطشونو گسترش بدن؟؟ میخام ارتباطمو قوی کنم چند تا دوست خوب و همیشگی میخام هر کی موافقه اعلام کنه🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق که داشته باشی ؛

دقایقِ پاییزی ات ، لبریزِ عشق و آرامش می شود .

خیابان ها جان می دهند برایِ قدم زدن ،

و هر اتفاقِ کوچکی ، بهانه ای می شود برای شاد بودن ...

کسی که با گرمیِ حضورش  ؛

سرمایِ پاییزِ تو را می گیرد .

کسی که محبتش بی منت است و

معرفتش بی پایان !

کسی که آفریده شده

تا بانیِ بهترین خاطراتِ زندگی ات باشد ...

داشتنِ یک رفیقِ خوب ؛

یک واجبِ عینی و حیاتی است ،

برایِ تمامِ آدم ها ...

من یبار رفتم خانه بازی ده بیست تا مامان نی نی سایتی باهم اومدن و سالها دوست بودن😂 بچه هاشون همسن بودن 

البته قدیمی بودن دیگه نمیومدن سایت

حلالم کنید و خدانگهدار   
آره همون‌پارسال با چند نفر اینجا آشنا شدم از همون موقع گروه داریم، خیلییی خوبن😍😍😍😍

اره ما هم گروه داریم تو تلگرام

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

منم خیلی خلا دوست تو زندگیم دارم ولی همون دوستای قدیمی تو دنیای واقعی رو هم نتونستم ارتباطمو باهاشون حفظ کنم هیچ مشکلی هم نبود فقط روابط بتدریج کم شد

حلالم کنید و خدانگهدار   
منم میخام ☹☹

اول باید بیایی تو تاپیک دالتونز و همه باهات آشنا بشن 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اره ما هم گروه داریم تو تلگرام

ما تو وات گروه داریم😅

اولش سخت بود اعتماد کردن به هم 

ولی بعد اعتماد پیدا کردیم به هم، واقعا هم پشیمون نیستم از دوستی باهاشون😍😅

@طلاخانووم73 یکیش این عشقمه😁

فعلا...😇👋🏻