2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

64 بازدید | 6 پست

سلام مامان ها ، لطفاً تجربباتتون اگه میشه در اختیار من هم بگذارید، تا بتونم پسرم رو به راحتی از شیر بگیرم دی ماه ان شاالله ۲ ساله میشه و منم هم کم کم شروع کردم از شیر بگیرم، فعلا دو روزه با رژ رنگ میزنم میگم اوف شده، تا حدودی قبول میکنه، چون چند ماهی هست فقط موقع خوابیدنش شیر میخواد، سر همین هروقت خوابش میاد لجاش شروع میشه، اما دیشب وقتی خواب بود بهش شیر دادم، میشه با پیشنهاداتون راهنماییم کنم، فعلا تا جایی که ممکن هست نمیخواهم صبر زرد استفاده کنم ، واینکه اصلا محصولات لبنیاتی دوست نداره ببخشید که طولانی نوشتم🙏🏻💚🌺🌼

⁦❤️⁩او که از جان خودت دوست ترش می‌داری 👪⁦❤️⁩

اتفاقا صبر زرد خیلی عالیه

یه بار بزنی ببینه تلخه دیگه طرفش نمیاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوهفته شیر صب دوهفته ظهر دوهفته هم شب قطع کن تو این چند وقت هم آب نبات چوبی و نی کلا هرچی ک میتونی باشه با خوراکی براش بخر تا حس مکیدنش ارضا بشه اما خواهشا لطفا رژ و نمیدونم چیزای مختلف نزن از شیر گرفتن پروسه خیلی طولانیه بری مشاور خیلی کمکت میکنه نزار بچه عقده ای بشه اون بیشتر از هرچیزی ب سینت وابسته اس نزار بی اعتماد بشه 

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

عزیزداری‌بدکاری‌میکنی‌اگرتصمیم‌گرفتی‌ازشیربگیری‌دیگه‌اصلا‌نده‌سه‌روزسختش‌دیگه‌خوب‌میشه‌اینی‌که‌شماتوخوتب‌میدیش‌کارت‌خیلی‌اشتباه‌لطمه‌بدی‌داری‌میزنی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲