2777
2789
عنوان

پشیمونی از خرید فرش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خیلی خوشگله یا فرش ایراد داره که باید پاپیچ بشین تعویض کنن یا نور خونت یه دست نیست اینطور به ...

چندبار زنگ‌زدم عوض نمیکنن حالا برعکسش میکنم ببینم چی میشه

ما ۱۸ تومن دادیم ب فرش دوتا ۹ متری از چشممون افتاده از پارسال تاحالا ننداختیمش،فیلیه مامانم میگه گ ...

عشق فقط عشق مامانت ب تو😂⁦✌🏻⁩😘

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
الان عکس از فرش که انداختی بده ببینیم هرسه تا فرش ایراد داره یا فقط یکیش

خونه نیستم ولی این یه تیکه رو نمیدونم واسه چی گرفته بودم😁🤦🏻تو عکس باز بهتره ولی روشن تر از این دورش ک خیلی سفیدتر دیده میشه

چون روشن و تیره است سایه میندازه 

سورمه ای کلا اینجوریه باید سورمه ای سیر و خوشرنگ میگرفتی

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
ما ۱۸ تومن دادیم ب فرش دوتا ۹ متری از چشممون افتاده از پارسال تاحالا ننداختیمش،فیلیه مامانم میگه گ ...

خدا نکشتتتت😂😂😂

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

مال منم برجسته است ۱۲۰۰شانه همین مشکل و داره از یه طرف خوشرنگه از سمت دیگه بی رنگ و رو پول هم ندارم عوض کنم تازه باشه هم عمرا اگه شوهرم عوض کنه بدبختی رنگ روشنم هست  

خونه نیستم ولی این یه تیکه رو نمیدونم واسه چی گرفته بودم😁🤦🏻تو عکس باز بهتره ولی روشن تر از این دو ...

مبارکه تو خونه که از عکس گالری خوشگل افتاده 

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
خونه نیستم ولی این یه تیکه رو نمیدونم واسه چی گرفته بودم😁🤦🏻تو عکس باز بهتره ولی روشن تر از این دو ...

خیلی قشنگه

جهت خواب فرش رو شاید اشتباه انداختین

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑