2777
2789
عنوان

پشیمونی از خرید فرش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 43 پست
خونه نیستم ولی این یه تیکه رو نمیدونم واسه چی گرفته بودم😁🤦🏻تو عکس باز بهتره ولی روشن تر از این دو ...

خیلی قشنگه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مباررررکه😍

خیلی خوشکله 

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
خونه نیستم ولی این یه تیکه رو نمیدونم واسه چی گرفته بودم😁🤦🏻تو عکس باز بهتره ولی روشن تر از این دو ...

واااای چه خوشکله

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

تو عکس چیزی مشخص نیست

اگر هر سه اینطورن خب این خاصیت رنگشه اگر فقط این یکی اینطوره زنگ فایده نداره پول دادی باید عوض کنن برات نزار خیلی از وقت خریدت بگذره

سلام عزیزم

من یکیو میشناسم ک کارش خیلی خوبه همرو راست میگ

اونجا نگفتم چون ممنوعه

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣