2777
2789

پسرم اصلااشتهانداره اگه هم غذایی بخوره فقط دوقاشق اونم باگریه شیرهم خیلی کم میخوره خیلی لاغره دوستان ممنون میشم اگه یه اشتهاورخوب معرفی کنید

تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همه‌ی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
من زینک میدم فک میکنم اشتهااوره

وزن دهی داشته؟

تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همه‌ی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن دهی داشته؟

اره ولی شیرخشک هم تاثیرداره البته بچه من ماشالله همه چیز میخوره.توهم ب بچه موز بده خرم بده باهاش بازی کن موقع غذادادن حواسش پرت میشه ی عالمه میخوره

تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
اره ولی شیرخشک هم تاثیرداره البته بچه من ماشالله همه چیز میخوره.توهم ب بچه موز بده خرم بده باهاش باز ...

همه ی اینکارومیکنم ولی موقع خوردن همش نق میزنه

همه ی اینکارومیکنم ولی موقع خوردن همش نق میزنه

شایدبخاطردندوناشه .ب دکترش بگو حتما میدونه چرا اخه تواین سن بایدغذاومیوه بخورن 

شایدبخاطردندوناشه .ب دکترش بگو حتما میدونه چرا اخه تواین سن بایدغذاومیوه بخورن 

اره بخاطردندونش هم هس خیلی اذیته. میبرمش دکترممنون عزیزم

اره بخاطردندونش هم هس خیلی اذیته. میبرمش دکترممنون عزیزم

ی ژل دندون براش بگیر دنتی ژل مخصوص نوزاداس بمال براش تادردنکشه

ی ژل دندون براش بگیر دنتی ژل مخصوص نوزاداس بمال براش تادردنکشه

اره حتمامیگیرم ممنون عزیزم