2777
2789
عنوان

فقط +25

1323 بازدید | 35 پست
دختره یجور میگه بیا دوست معمولی باشیم انگار من دوست معمولی رو نمیکنم... ما همه را میکنیم حتی شما دوست عزیز
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت سه نصف شب رفتم عابر بانک پول بگیرم مبلغ روکه زدم جسارتا عکس یه کون تو مانیتور ظاهر شد!!! امروز رفتم به مدیر بان میگم این چه وضعیه آقا میگه ناراحت نشین منظور عابر بانک اینه این موقع شب از تو کونم در بیارم بدم به تو؟؟؟؟؟؟
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
تو انگار یک مرد هستی؟؟؟ یعنی چی؟؟؟
از آدمها بت نسازید!! این خیا.نت است... هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی می شوند که خدایی کردن نمی دانند و شما در آخر می شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته!
دختره اومده تو مغازه دستشو گذاشته رو پفکا میگه اقا از این پفکا دارین؟ منم میگم نه خانوم تموم کردیم اونم رفت بیرون ای خدااااااااااااااااا
قدیما با رز لب برمیگشتی خونه فاتحت خونده بود الان بدون رز برگردی یه داستان دیگست!!!!!!!!!!!! یه صلوات عنایت کنید
صبر کنین مختلط بشه اونموقع اگه راتون دادم کصافطا اونموقع باید شما التماس کنید جدید ترین تبلیغ دهکده آبی پارس
یه بنر زدن سر میدون به چه بزرگی:خواهرم گوهرت را ارزان نفروش" یعنی گوهرش رو گرون بفروشه حله؟ ظاهرا مساله فقط سر قیمته
دمت جییییییییز ستاره. خانوم
شبی باران ، شبی آتش ، شبی آیینه و سنگم شبی از زندگی سیرم ، شبی با مرگ می جنگم تو آتش می شوی بر خرمن احساس تنهاییم تو را با هر نفس می بویم ، اما باز دلتنگم