الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختره دوتا موز میخره میزاره تو جیبش سوار مترو میشه تو فشار جمعیت دست میزنه میبینه یکیش له شده اون یکی رو با دست نگه میداره ایستگاه بعدی پسره بهش میگه ببخشید خانوم ول میکنی ما پیاده شیم؟
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد
خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
دوش دیدم کفتری نر روی بام ماده ای را دید و گفتا بغبغو! ماده اما با هزاران کبر و ناز در جوابش گفت امشب نغبغو بعد یک ساعت پشیمان گشت و رفت پیش نر گفتا که اینک بغبغو نر بگفتا دیر شد دیگر شما ناز فرمودی و ما هم جغبغو
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد
دقت کردین پسرا کیسه برن 20 کیلویی رو جونشون در میاد بلند کنن؟؟ اما دوس دختر 65 کیلویی شون رو مثل قوطی کنسرو بلند میکنن؟ لامصب انگیزه به انسان قدرت میده!!!!