2777
2789
عنوان

مثانه عصبی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7885 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو رو خدا منم درگیر این بیماریم :(ازمایش ادرار و همه چی دادم عفونت نداشتم استارتر اگر حالت بهتر ...

عزیزم من میدونم چقدر سخته من خودم الان داره سه ماه میشه اما خب بهترم و ی جورایی تحملش راحتتر شده واسم و الان تازگی با ی درمانگر طب سنتی مشورت کردم گفت اگر دکترا بهت گفتن درمان نداره اصلا ناامید و نگران نشو قراره ی شربت و یه پودر تقویت اعصاب ازش بگیرم وفتی گرفتم استفاده کردم اگر نتیجش خوب بود حتما بهت میگم که شماهم بگیری دعا کن برام خوب شم ان شاءالله حتما به شماهم معرفیش میکنم💚

وای تو رو خدا منم درگیر این بیماریم :(ازمایش ادرار و همه چی دادم عفونت نداشتم استارتر اگر حالت بهتر ...

ببخشید شماهم پزشک متخصص تشخیص این بیماری رو براتون داد و اینکه میشه بگی علائمت چجوریه؟ 

ببخشید شماهم پزشک متخصص تشخیص این بیماری رو براتون داد و اینکه میشه بگی علائمت چجوریه؟ 

اره من هر چی ازمایش و سونو داده بودو دکتر انجام دادم و مشکلی نبود دکتر بهم گفت مشکلت عصبیه ولی گفت کنارش برات انتی بیوتیک مینویسم که اگر عفونتی پنهان بوده درمان بشه انتی بیوتیک مصرف کردم ولی خوب نشدم یه دکتر دیگه هم صحبت کردم گفت باید تحمل کنی :( ولی یه قرص داده گفته مواقعی ک خیلی سختت بود بخور 

عزیزم من میدونم چقدر سخته من خودم الان داره سه ماه میشه اما خب بهترم و ی جورایی تحملش راحتتر شده واس ...

انشالله ک حالتون زودتر خوب بشه خودم میدونم بد دردیه واقعا .منم اگر چیزی خوردم اثر کرد حتما میگم 

علائمم اینطوریه ک حس پری مثانه دارم همش هی فکر میکنم باید برم دستشویی ولی در واقع  حس ادرار کاذبه و دستشویی ندارم بعدم یه مدت قبلش تکرر ادرار داشتم بیشتر این حس پری مثانه اذیتم میکنه 

انشالله ک حالتون زودتر خوب بشه خودم میدونم بد دردیه واقعا .منم اگر چیزی خوردم اثر کرد حتما میگم  ...

اره بدیش اینه خانواده هم درک نمیکنن 😪خیلی ممنون عزیزم منم خیلی امیدوارم به اینکه ان شاءالله به حق بانو زینب کبری که امشب ولادتشون هست این داروها رو من جواب بده بیام به شما بگم شماهم بگیریدشون😍💐

عیناا منم همینم

انشالله شما هم زودتر حالتون خوب بشه اره دقیقا هیچکی نمیفهمه چی میگم البته از یه طرفم خوشحالم ک نمیفهمن چون درد بدیه.شما نوار اعصاب مثانه دادین؟من میترسم برم اینکار و بکنم -.- به همون سونو و ازمایش و حرف دکترم اکتفا کردم

انشالله شما هم زودتر حالتون خوب بشه اره دقیقا هیچکی نمیفهمه چی میگم البته از یه طرفم خوشحالم ک نمیفه ...

ن من نرفتم البته دکترم نگفت برو از علائممون مشخصه دیگه چرا بیخود با این چیزا بیشتر خودمونو اذیت کنیم

انشالله شما هم زودتر حالتون خوب بشه اره دقیقا هیچکی نمیفهمه چی میگم البته از یه طرفم خوشحالم ک نمیفه ...

سلام عزیزم شما چیکار کردی بهتر شدی؟ 

من چند مدته ی جور دیگه شده بیماریم ی حالتی شبیه بی اختیاری همش احساس میکنم الانه که لباسم خیس بشه😥شما اینجور نشدی؟ تو نت گفته بود اینم مربوط به همون مثانه عصبیه🥺