2777
2789
عنوان

مثانه عصبی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7885 بازدید | 67 پست
آره منم خسته شدم کاش خدا خودش نجاتمون بده😪

😩شانس مایه

خانوادم مسخرم میکنن میگن پوشک کن خودتو

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلیا ازمایششون خوبه مشکلی ندارن در نهایت دکتر میگه عصبیه 

حتما عزیزم اخه اینو الان دیدم تا ب حال مثانه عصبی نشنیده بودم...

من بین تمام نداشته هایم فقط خدا را دارم💖             🚫لایک ممنوع🚫
چرا تو آزمایشم عفونت نشون میداد اما دکتر گف دلیل عفونت همین مشکل عصبیه

یه دوره دارو بخور ان شاءالله خوب میشی

من بین تمام نداشته هایم فقط خدا را دارم💖             🚫لایک ممنوع🚫
ای ای منم دیگه روم نمیشه پیش شوهرم بگم دستشویی دارم همش میگه سرویس کردی مسافرت تو راه یه قطره ابم ...

اگرمیدونی میری مسافرت ازشب قبلش اصلا آب وچایی نخور 

یه قرص آکسی بوتینین بخر بخور یکم تکرر ادرارو کم میکنه 

داروخونه بهت میده ارزونم هست روزی ۱دونه بخور..

من شوهرم عین من شده عجیبه برام 😥 براهمین درکم میکنه

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
😩شانس مایه خانوادم مسخرم میکنن میگن پوشک کن خودتو

مامانم در طول روز ۲بار میره  انقدر حسودیم میشه 😭 

میگه مگه پیرزنی اینجوری شدی 😥

مامانم در طول روز ۲بار میره  انقدر حسودیم میشه 😭  میگه مگه پیرزنی اینجوری شدی 😥

من روزی صدبار میرم 

صبح دو لیوان اب ناشتا میخورم با یه لیوان چایی بجای اون باید سه الی چهار بار به فاصله ده مین تخلیه کنم

اره باید قرص بخورم ولی منتظرم جواب ازمایشام بیاد نشون دکتر بدم شاید خوده دکتره قرصو بنویسه برام

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من روزی صدبار میرم  صبح دو لیوان اب ناشتا میخورم با یه لیوان چایی بجای اون باید سه الی چهار با ...

ایشالله قابل حل باشه مشکلت عصبی نباشه مثانت 

خداهممونو نجات بده ازین دسشویی 😂

آره واقعا ان شاءالله هرچه زودتر خوب بشیم بیایم تجربمونو همینجا بنویسیم😍🙏

خدا ازدهنت بشنوه ایشالللله😍😍😋

سلام به همه ی عزیزان

ببینید دوستان من امروز حدود دوماهه که این مشکل برام به وجود اومد و میخوام کمی از تجربیاتم بگم برا کسایی که اینطوری شدن و براشون سواله ک چیکار کنن

ببین من کامل خوب نشدم اما با کارهایی ک انجام دادم تا حد زیادی بهتر شدم و دیگه بیقرار نیستم و راحتتر زندگی میکنم شکرخدا

دیدین میگن دردی ک منو نکشه لابد قویترم میکنه

اگر پزشک تشخیص داد که به این مشکل دچار شدید هر دارویی داد مصرف کنید اماااا در کنارش خییلی روی آرامش روحتون کار کنید هرکاری که دوست دارید و خوشحالتون میکنه و شمارو مشغول میکنه انجام بدید هرچقدر کمتر بهش فکر کنید بهتره و براتون راحتتر میشه من اوایل تمام فکرمو مشغولش کرده بودم و خیلی آزارم میداد اما از ی جایی گفتم ک چی بالاخره باید باش کنار بیام و زندگی کنم شماهم همینکار رو بکنید در کنارش دمنوشهای آرامش اعصاب مثل گل گاوزبان و به لیمو و بادرنجبویه هم استفاده کنید و همینطور سیاهدانه و عسل روزی یک قاشق بخورید و درنهايت امیدمون به خداست که با لطف و رحمت خودش همه ی بیمارا رو شفا بده. الهی آمین 💚

ببخشید اگر طولانی شد.