2777
2789

همدیگه رو راهنمایی کنیم لطفا

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلبری چیه خاک تو سرم که انقدر شوهرم بی شعور رفتم دکتر برای وقت عمل کمرم باهام نیومد حتی نپرسید دکتر ...

خخخ عزیزم ان شاالله هنقد عاشقت بشه دعا کنی یدقیقه از پیشت بره اونورتر 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
منم نمیدونم اگه میدونید بگید

بنظر من اعتماد به نفس داشتن زن باعث جذب مرد میشه

اقایونم که دلشون میره بابا خوب تربیت شدن شعور رفتار با زن رو دارن همین و بس

اهوم تربیت خیلی مهمه

ممنون عزیز دلم نه خواهر دیگه  درست شدنی نیست این بی عاطفه

خب چجوریه مگه 

تو چجوری رفتار میکنی 

خشک و سرد یا خیلی دوستش داذی؟

به خدا اگه مرد رفتار پدرش با مادرش درست باشه اون پسر هم یاد میگیره و با خانمش خوب رفتار میکنه مردی که بلد نیست حالا تو هی دلبری کن چه فایده ای داره انگار تو گوش خر یس  میخونی ببخشید من انقدر الان عصبانیم که خدا میدونه نمیدونم ربطی به سوال شما داره یا نه

خب چجوریه مگه   تو چجوری رفتار میکنی  خشک و سرد یا خیلی دوستش داذی؟

من نه ادم خشکی نیستم به هیچ وجه همیشه هم.گفتم چرا با من لا اقل دکتر نمیایی چرا نمیپرسب برات مهم نیست امروزم به خدا دکتر گفت با همسرت بیا اما نیومد دکتر گفت میخاستم ام ار ای کمرتو ببینه بگم که چقدر وضعیت کمرت اورژانسی به خدا دلم برای خودم میسوزه

من نه ادم خشکی نیستم به هیچ وجه همیشه هم.گفتم چرا با من لا اقل دکتر نمیایی چرا نمیپرسب برات مهم نیست ...

ببین خب شاید بدش میاد مثل بقیه مردا ک از بعضیی چیزا بدشون میاد کنار بیا

میدونی چیه منم میخونم و اینا از این جور چیزا که مردا از چیا خوششون میاد ولی نمیشه عملی کرد🤣🤣🤣

چیا خوندی بگو ببینم